POLÍTICA
Política05/07/2013

Santamaría sobre Bárcenas: "El govern farà les reformes que calgui perquè no es repeteixi"

La vicepresidenta del govern espanyol evita un cop més pronunciar-se explícitament sobre el cas i la relació amb la desafecció política que indica el CIS

Ara

Barcelona"El govern farà les reformes que calgui per evitar situacions d'aquesta naturalesa". La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha limitat a respondre així després del consell de ministres en ser preguntada sobre el silenci del govern espanyol davant el cas Bárcenas i la relació que això pot tenir amb una creixent desafecció de la ciutadania envers la política, com indica l'enquesta del CIS que s'ha fet pública aquest divendres.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un cop més sense esmentar l'extresorer del PP, Sáenz de Santamaría s'ha limitat a dir que el govern espanyol "no interferirà en decisions judicials", i ha recorregut al discurs de la col·laboració i el "màxim respecte" als processos judicials "amb independència de a qui afectin".

Cargando
No hay anuncios

43,2 milions de fiança

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha imposat aquest divendres una fiança de responsabilitat civil a l'extresorer del PP Luis Bárcenas de 43,2 milions d'euros, xifra que supera àmpliament els 28 milions d'euros que havia demanat la fiscalia.