Política26/06/2018

Sáenz de Santamaría i Méndez de Vigo revolucionen la xarxa amb un vídeo en un karaoke

Les imatges els mostren intentant cantar l''Azzurro' d'Adriano Celentano i ballant amb copes a la mà en un local de Melilla

Ara

BarcelonaEls usuaris de la xarxa, especialment Twitter, han trobat avui primera matèria per a comentaris hilarants i de tota mena quan ha començat a circular el vídeo de Soraya Sáenz de Santamaría i Íñigo Méndez de Vigo en plena ballaruga en un local de karaoke de Melilla.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exvicepresidenta de Mariano Rajoy i l'exministre de Cultura i Educació havien visitat la ciutat africana en un acte de la campanya de Sáenz de Santamaría per a la nova presidència del PP, que l'expresident del govern espanyol ha decidit deixar vacant en ser desallotjat de la Moncloa per la moció de censura de Pedro Sánchez. I, per relaxar-se després de la feina, van acudir a aquest local i van acabar cantant a crits, copes en mà, l''Azzurro' d'Adriano Celentano. El diari digital 'El Plural' va difondre el primer vídeo i després s'ha escampat per tota la xarxa.

Cargando
No hay anuncios

A Twitter els comentaris de tot tipus s'amunteguen: hi ha des bromes fins a observacions sarcàstiques, i no hi falten les piulades dels que estan preocupats perquè els líders del PP perden el temps ballant en lloc de dedicar-se a fer les seves polítiques. "El país cau a trossos amb Pedro Sánchez governant per a colpistes, independentistes, podemistes i altres parafernàlies que tingui com a soci, i en el Partit Popular, en lloc de fer una fèrria oposició, s'estan dedicant a altres tasques", arrenca, amb to indignat, la notícia que n'ha fet 'Libertad Digital'.

D'altres usuaris qualifiquen de "vergonyós" l'espectacle, n'hi ha que opinen que desafinen i d'altres simplement són irònics.

Cargando
No hay anuncios

De fet, no és la primera vegada que es veu Soraya Sáenz de Santamaría ballant. Tothom recorda el seu pas pel programa 'L'hormiguero', de Pablo Motos. Era l'època en què Miquel Iceta havia obert la veda amb el seu 'Don't stop me now' en l'arrencada de la campanya electoral del 27-S.

Cargando
No hay anuncios

Més recentment, va ser Rajoy qui ho va petar quan va transcendir un vídeo en què se'l veia ballant 'Mi gran noche' de Raphael en un casament a Múrcia.