Política30/07/2015

El fill de Susana Díaz es fa esperar: torna de l'hospital després d'un control d'embaràs

Fonts hospitalàries havien avançat en un primer moment que ja estava ingressada per donar a llum. La presidenta andalusa agafarà "unes quantes setmanes" de permís de maternitat un cop tingui el seu primer fill

Efe

SevillaLa presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, ha anat aquest dijous fins a l'hospital Virgen de Valme de Sevilla per a un control del seu embaràs. Tot i que fonts hospitalàries havien avançat de bones a primeres que ja estava a punt per donar a llum i que se l'havia ingressat per induir-li el part, després han explicat que ha estat una falsa alarma i que, després de passar unes hores al centre hospitalari, Díaz, que va sortir de comptes la setmana passada, ha tornat a casa.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Susana Díaz es prendrà "unes quantes setmanes" de permís per maternitat després de donar a llum, segons va assenyalar el passat dimarts el portaveu del govern andalús, Miguel Ángel Vázquez.

Cargando
No hay anuncios

Mentre estigui de baixa, Susana Díaz serà substituïda pel vicepresident de la Junta i conseller de presidència, Manuel Jiménez Barris.