Política23/03/2015

Tomás Gómez reclama a la direcció del PSOE que "torni la democràcia" als socialistes madrilenys

L'exsecretari general del PSM va ser apartat per Pedro Sánchez el passat 11 de febrer

Efe

MadridTomás Gómez, exsecretari general dels socialistes madrilenys, ha demanat aquest dilluns a l'executiva federal del seu partit que "torni els drets polítics i la democràcia" al PSM, d'on va ser apartat el 11 de febrer per decisió del líder del PSOE, Pedro Sánchez.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre això, Gómez ha reclamat, en la seva intervenció davant l'executiva, que aquesta permeti que el Comitè Regional del PSM sigui el que aprovi les llistes per a les eleccions municipals i autonòmiques del 24 de maig, en lloc de la gestora nomenada per Sánchez, a fi de combatre el seu "sectarisme".

Cargando
No hay anuncios

"Aquesta executiva no pot prendre aquest drecera, ha de tornar el seu funcionament al comitè regional perquè com en qualsevol altra federació aprovi les llistes. Perquè no hi ha millor garantia contra el sectarisme que unes llistes que s'aproven per àmplia majoria d'un òrgan tan ampli i aquesta executiva ha de protegir als quinze mil membres de la meva federació de la possibilitat d'un comportament sectari", ha argumentat Gómez en la seva intervenció, segons fonts socialistes.