Política16/05/2018

"És terror quan t'utilitzen per atemorir la societat": la denúncia de la mare del noi del CDR d'Esplugues desaparegut

El col·lectiu #AdriEtVolemACasa entrarà al ple del municipi per fer-se'n ressò

Ara

BarcelonaLa Núria, la mare de l'Adri, ha fet pública una carta en la qual denuncia la situació que viu el seu fill i la seva família. El 10 d'abril la Guàrdia Civil va detenir Tamara Carrasco, membre del CDR de Viladecans, acusada de rebel·lió i terrorisme, i tenia intenció de detenir també un activista del CDR d'Esplugues, que no va localitzar a casa seva. La seva mare confirma que l'Adri està desaparegut des d'aleshores i relata com els agents de l'institut armat van entrar a casa seva i, tractant-la de manera "educada i correcta", li van "arruïnar la vida en aquell moment".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un escrit enviat a Catalunya Ràdio i fet públic pel col·lectiu #adrietvolemacasa, la Núria denuncia la situació: "És un malson del qual no em desperto [...]. De terror sí que n'hi ha: qui t'acusa és qui l'imparteix. Quan t'entren a casa advertint que tiraran la porta a terra, quan t'escodrinyen tots els racons i la teva intimitat dient-te «Col·labori, senyora, col·labori». És terror quan tractant-te de manera educada i correcta t'estan arruïnant la vida en aquell moment. Saps que res mai no tornarà a ser com abans. Et fan una encaixada de mans però t'estan veient com la mare d'un terrorista. Això és crueltat, això és cinisme. Et deixen impotent, assenyalat, exposat i vulnerable [...]. És terror quan sabent-te amb la veritat i la raó sents que no tens opcions. És terror quan de manera atzarosa, insensible, gratuïta, agressiva i intencionada t'utilitzen per atemorir la societat [...]. No et maten, però pretenen destrossar el teu fill, a tu i els que més estimes. Les paraules injustícia, manipulació, terror, brutalitat, violència i desproporció queden curtes, és que el problema és immens".

Cargando
No hay anuncios

La Núria, però, deixa un missatge en positiu al final del seu text. "Injectar el verí del dolor i de la por és molt mesquí, però ignoren que sabrem transformar el verí en elixir de vida, dignitat, esperances i somnis". El col·lectiu #AdriEtVolemACasa entrarà aquest vespre al ple de l'Ajuntament d'Esplugues per denunciar la situació.