Publicitat
Publicitat
image-alt

JOSEP SUCARRATS

image-alt

Són poques estrelles, però ben triades

La sala d’espera de la Guia Michelin està plena de cuiners pacients. Xefs i restauradors que es prenen estoicament la gasiveria anual d’una guia que, justament per aquesta actitud, manté l’halo de prestigi...

image-alt

Moltes coses a dir (i a cuinar), encara

Ho he de confessar. Afortunadament, no és el que m’esperava. Dic afortunadament perquè el triomf renovat d’El Celler de Can Roca és una boníssima notícia. I no m’ho esperava perquè aquest any em vaig creure...

Estrelles que enlluernen massa

El dia de Nadal del 2013 va ser trist per a la cuina catalana. Justament aquell dia va morir Lluís Feliu, xef de L’Aliança, un restaurant d’autor d’Anglès (la Selva) que conservava una estrella Michelin des...

Un restaurant que és més que un número u

“Hem fet els deures”, van dir ahir al matí els Roca, a Londres. Quan faltaven poques hores perquè es conegués si repetien com a millor restaurant del món, ¿què volia dir haver fet els deures? Volia dir...

Aposta per l'avantguarda i mirada al territori

Al setembre vaig dinar a L'Ó, al complex Món Sant Benet, al Bages. Ocupa el local que abans havia acollit L'Angle, el restaurant que Jordi Cruz va traslladar a Barcelona, amb l'estrella corresponent, el...

Gaudi i caràcter a la cuina

Ferran Adrià va batejar amb el nom de sniff de ceps una de les seves receptes boletaires més conegudes. El xef més revolucionari de la cuina contemporània va sucumbir també a l'encant dels fongs...

image-alt

Els somnis (culinaris) tenen preu

El comunicat de la família Santamaria no podia ser més eloqüent: "En aquests temps tan difícils per a la gran cuina del nostre país, a Can Fabes li manca la viabilitat econòmica necessària per continuar"....

D'arreu del món a Taialà

Diríem que la revista Restaurant ens estima. L'any 2005 es van empescar el rànquing The best restaurant of the world i hi van mantenir El Bulli al capdamunt durant cinc anys seguits. Només amb un breu...