19/12/2011

Els cromos: Alícia Sánchez-Camacho, Espartac Peran, Shakira

1 min

Alícia Sánchez-Camacho. La líder del PP de Catalunya, ahir entre els polítics d'altres formacions convidats al congrés del PSC, va convertir-se breument en el centre de totes les mirades i càmeres quan, en la jornada de clausura del congrés, la nova cúpula i el conjunt dels delegats van arrencar a cantar, sencera, La Internacional . També van cantar Els segadors , tot i que no sencera.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Espartac Peran. El presentador de TV3, considerat per moltes potencials sogres com "el gendre perfecte", va confessar ahir durant el seu monòleg de La Marató que li agradava força aquesta consideració... Però que tampoc no li sonaria malament que el veiessin com "el rotllo d'una nit ideal". Peran va assegurar que, en tres anys d'anar amunt i avall per tot Catalunya per al programa Divendres , no pot subscriure allò de "una nòvia a cada port". Ni una, va dir. El públic va riure, potser no se'l va creure.

Shakira ha seguit Gerard Piqué al Japó per donar-li suport de cara a la final de Yokohama, i a Tòquio se l'ha vista passejant amb els pares del futbolista. Després que caigués el Santos, la cantant va fer un tuit proclamant: "La victòria és nostra!"

stats