Publicitat
Publicitat

Per preparar un parell de bons coctels

Eines: una coctelera, un mesclador, una cullera imperial i un colador especial per a còctels.

Ron Swizle:

1_S'introdueix a parts iguals a la coctelera (sense gel) Ron Barbados, Havana Club blanc, suc de llimona i suc de pinya, Falernum i el bíter Angostura.

2_S'hi afegeix el gel i se sacseja durant 20 segons.

3_Se serveix en un got llarg i es pot decorar amb fulles de menta, una rodanxa de llima i una cirera.

Coral Reef:

1_ Necessitem 60 ml de ginebra, 30 ml d'Aperol i 22 ml de St. Germain.

2_ S'introdueixen els ingredients al mesclador amb molt de gel i es remena breument. (És important que la barreja estigui freda, però s'ha de tenir en compte que si el contacte amb el gel és excessiu el combinat resultarà insípid.)

3_ Se serveix en una copa de còctel i es pot decorar amb una taronja xinesa enfilada al caire de la copa.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT