Criatures 06/04/2021

La meva àvia és una fada

Un conte sobre el poder de les àvies

1 min
Les àvies son fades?

Com són les fades? A veure, les fades tenen ales, una vareta màgica, saben fer pocions extraordinàries, porten els cabells blancs agafats en un monyo, una faldilla llarga i unes sabatetes roses brillants.Sempre, sempre somriuen.

I ara us vull explicar el secret més ben guardat del mon: Totes les àvies són fades!

Quan tenen el primer nét, les àvies reben per correu el carnet de fada, que els dona superpoders. La primera vegada que una àvia mira el carnet, un vent en espiral i ple de lluentons l’envolta durant uns segons. Després, desapareix el vent brillant i... Tatxan!!!!!! L’àvia ja és una fada!

Però les àvies són molt vergonyoses, i intenten dissimular-ho. Però jo n’estic segur, seguríssim, que les àvies són fades! He observat a la meva  durant molt de temps i no en tinc cap dubte!

La meva àvia s’amaga les ales a sota del seu jersei de llana. Té un cullerot de fusta per remenar, amb el que cuina uns plats per llepar-se els dits! Es tenyeix els seus cabells blancs i s’hi posa rul·los de tots colors. Porta faldilles llargues plenes de flors i unes espardenyes roses amb lluentons. I sempre, sempre somriu, quan em veu!

A mi no em cal cap més prova! Estic segur que la meva àvia és una fada! I la teva?

stats