Blog | Corrent en sales fosques
12/06/2012

No et quedis sense bateria!

Els videojocs són les apps més venudes i que més ingressos generen als seus desenvolupadors. Els dispositius actuals tenen una potència tal que ens permeten gaudir d’autèntiques experiències consoleres als nostres mòbils i tauletes, oferint un ampli ventall de possibilitats en el que a mides i pantalles es refereix. Podem a més experimentar una qualitat de so envejable de forma molt còmode gràcies a productes que ens vénen com anell al dit. Però si heu anat seguint aquesta sèrie d’articles i sou dels que feu servir el vostre mòbil per a jugar em jugo un pèsol que us heu trobat el problema que a dia d’avui més malestar genera: ens quedem sense bateria.

Quedar-se sense bateria a una videoconsola portàtil és un problema perquè no podem seguir jugant però al cap i a la fi és només això, una videoconsola portàtil. Però quedar-se sense bateria al nostre smartphone. No només quedem incomunicats sense telèfon sinó que quedem desconnectats d’internet, amb el que això suposa avui en dia. El correu electrònic, el WhatsApp, els mapes per GPS, la ràdio, el reproductor de música, el lector de llibres electrònics... tot això és el que perdem quan ens quedem sense bateria al mòbil.

Cargando
No hay anuncios

Però també és una videoconsola portàtil, i ens agrada jugar amb ella. I és jugant quan ens adonem que els jocs tan espectaculars que gaudim avui en dia tenen un consum de bateria elevadíssim, necessari per a executar programes tan complexes com aquests. Una estona de joc implica automàticament una davallada important del nivell de bateria del nostre dispositiu. Això fa que sovint ens trobem a la disjuntiva de jugar, a risc de quedar-nos sense bateria abans d’arribar a casa, o no jugar, precisament per a assegurar aquesta disponibilitat. I aquesta és una elecció viciada que no hauríem d’haver de fer mai.

Cargando
No hay anuncios

Aquí és on entra el dispositiu que us comento avui: la bateria portàtil de mophie. Vam tenir la oportunitat de veure-ho al darrer Mobile World Congress i ara hem pogut provar-ho en primera persona, i podem dir que va molt i molt bé. El mophie juice pack powerstation ofereix 4000mAh, el que equival a més de dues càrregues senceres del vostre smartphone, i per tant podeu arribar a consumir tres càrregues de bateria abans de necessitar un endoll. Una de les peculiaritats del juice pack powerstation, i que em sembla molt interessant en els temps que corren, és que és vàlid per a qualsevol marca (podeu carregar els vostres iPhone, Samsung, HTC, Sony, BlackBerry, etc...) i per tant, si teniu més d’un dispositiu o esteu pensant canviar de telèfon aquest carregador de bateries portàtil us farà servei igualment. A més també podreu carregar un iPad amb ell (tot i que la capacitat que té és inferior a una càrrega complerta d’aquest aparell) gràcies a que dóna fins a 2.1 amps de sortida, una característica que no tenen la majoria de carregadors portàtils. La qualitat d’aquest producte fa que pugueu estar tranquils en el que a salut de les vostres bateries respecta ja que productes similars de qualitat i procedència dubtosa les poden malmetre mitjançant càrregues irregulars.

Cargando
No hay anuncios

Resumint, una bateria portàtil de molta potència, de qualitat, que permet carregar qualsevol aparell que pot endollar-se a una entrada USB i amb un disseny que el fa còmode de portar. Amb això i tot el que ja hem comentat en articles anteriors podeu viatjar arreu sense haver de renunciar a la vostra afició pels videojocs!