FESTES
Camp de Tarragona 18/09/2019

La Fira d’Indians aposta per la música

Ara
1 min
Els carrers de Torredembarra recuperen els aires indians  aquest cap de setmana.

TorredembarraLa música prendrà el protagonisme en la desena edició de la Fira d’Indians de Torredembarra, que tindrà lloc aquest cap de setmana i que organitzen les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra. La inauguració de la fira, amb la tradicional degustació de cafè cubà, es complementarà enguany amb un espectacle itinerant musical amb ritmes cubans: L’Americano.

Dissabte a la tarda s’ha programat una altra actuació musical itinerant, i després la plaça del Castell acollirà balls de parella noucentistes i un concert de música caribenya. Diumenge també es presentarà una altra novetat: una actuació musical itinerant amb el Cor Badaveus per diverses cases indianes, que finalitzarà amb una actuació al pati del castell.

Durant tot el cap de setmana al carrer Ample hi haurà un espai d’experimentació i joc lliure i jocs participatius en família. També el mercat indià per a tota la fira i vuit dames indianes, amb els vestuaris d’època, passejaran per tota la fira.

A la plaça de la Vila hi haurà ball de salsa participatiu -ball cubà, bachata, salsa, ball en línia, etc.- a càrrec de SalSixto, i mojitos a càrrec de la cocteleria Mai Tai.

A l’exposició De l’aiguardent als licors és podrà veure una col·lecció d’uns 80 licors i conyacs antics, en les seves ampolles, etiquetes i precintats originals.

A les persones que assisteixin a la fira vestides completament de color blanc se les obsequiarà amb un barret indià.

stats