MÚSICA
Camp de Tarragona 10/07/2019

Obeses, plat fort de l’onzena Edició del Festival Roca Foradada

Port Bo i Sommeliers, altres propostes de l’estiu a Torredembarra

Ara
2 min
Arnau Tordera és el cantant d’Obeses, un dels grups destacats  del pop-rock català actual.

TorredembarraEl Festival Roca Foradada arriba enguany amb el grup de pop-rock català Obeses com la proposta més destacada de les cinc actuacions musicals que es podran veure en diferents espais de Torredembarra entre el 20 de juliol i el 24 d’agost. Havaneres, jazz, acústic i versions, músiques del món i pop-rock català són els estils que es podran escoltar en un cicle que acabarà amb el pop-rock d’Obeses.

La regidora de Cultura de Torredembarra, Núria Batet, explica que el festival té un caràcter marcadament eclèctic, és a dir, amb una oferta molt variada dirigida a un públic molt ampli. A més, assenyala que el festival també està pensat per ser un complement de l’àmplia oferta de serveis i d’oci que té el municipi a l’estiu.

Un programa eclèctic

El festival tindrà el punt d’inici el dissabte 20 de juliol, a la Roca Foradada, l’espai del Port Torredembarra que dona nom al cicle, amb havaneres a càrrec de Port Bo, un dels grups catalans més emblemàtics d’aquest estil musical. El divendres 26 de juliol a la plaça d’Antoni Roig i Copons de Baix a Mar, jazz amb Susana Sheiman, i el divendres 2 d’agost a la plaça de l’Església de Clarà, acústic i versions a càrrec d’Ernesto González. Aquest músic fa disset anys que viu a Torredembarra, però aquesta serà la primera vegada que hi actuarà. Ho farà amb Luigi Ferraro, presentant Almas desnudas, en un concert íntim i acústic amb temes propis i versions d’Antonio Vega, Antonio Flores, Joaquín Sabina o Francisco Céspedes.

El dimecres 14 d’agost el festival tornarà a la Roca Foradada, amb músiques del món, pop i jazz amb Sommeliers. Finalment, el dissabte 24 d’agost, també a la Roca Foradada, hi haurà pop-rock català amb Obeses. El carisma del seu líder, Arnau Tordera, sumat a les grans cançons del seu repertori, asseguren un concert molt interessant per tancar el Festival Roca Foradada 2019.

Entrades a 6 euros

L’entrada de cada concert costa 6 euros, amb preus reduïts de 5 euros per a diversos col·lectius, excepte l’actuació del 26 de juliol a Baix a Mar, que és gratuïta. Tots els concerts comencen a les 22.30 hores. Les entrades es poden adquirir al web de l’Ajuntament ( www.torredembarra.cat ) i a taquilla mitja hora abans de cada concert (pagament amb targeta). A les dependències de Cultura, Biblioteca i Turisme també es poden fer els tràmits (amb targeta).

stats