Castells

Els verds inauguren la gamma extra més matinera

Els Castellers de Vilafranca descarreguen la primera torre de 9 amb folre i manilles de la temporada

1 min
Torre de 9 amb folre i manilles dels Castellrs de Vilafranca

La diada de les colles campiones del Concurs estava marcada en vermell pels Castellers de Vilafranca com a punt d’inflexió. Els verds van descarregar la primera torre de 9 amb folre i manilles de l’any –que va ser el gamma extra més matiner de la història– a més d’acompanyar-ho dels dos bàsics de nou.

El d’aquest dissabte, a més, era el primer duel de l’any amb la Colla Vella. Els vallencs van estrenar el 3 de 9 amb folre, però, en canvi, van desmuntar el 4 de 9 amb folre. Així doncs, hi van portar la gamma alta de 8 i van completar el seu primer pilar de 7 amb folre.

Els Nens es fan grans

Aquesta mateixa actuació era una gran oportunitat per als Nens del Vendrell de mostrar el bon inici de temporada. Els vendrellencs van tornar a descarregar el 3 de 8 després de 5 anys, que acompanyat del 4 de 8 i del 2 de 7, és un bon presagi per al que queda de curs.

La Jove assalta els 9 pisos

El cap de setmana també deixa la gran notícia del primer 3 de 9 amb folre de l'any, a més de sumar un nou 5 de 8.

Per la seva banda, la Joves de Valls va estrenar el 4 de 8 amb el pilar, així com el pilar de 7 amb folre. Aquest pròxim dissabte podria arribar el primer castell de nou dels vermells.

Aniversari truncat dels Capgrossos

Els Capgrossos de Mataró arribaven amb grans perspectives al seu aniversari, però la caiguda en el 5 de 8 carregat de primera ronda els va fer replantejar l’actuació. Així doncs, van aparcar el salt als 9 pisos, i van completar l’actuació amb el 2 de 8 amb folre i el 4 de 8.

stats