L'exèrcit dels EUA tindrà la seva pròpia botiga d'aplicacions mòbils

Les aplicacions permetran dirigir míssils, dur a terme el rastreig de tropes amigues i traçar mapes sobre el terreny

1 min
US Army Marketplace

L'exèrcit dels EUA està preparant el llançament d'una botiga online d'aplicacions mòbils destinada a les seves tropes. Fa uns mesos ja van incorporar un smartphone específic pels soldats per facilitar la comunicació sobre les operacions i les estratègies de combat.

Segons publica Wired.com, la botiga online rebrà el nom de US Army Marketplace i inclourà les més de 30 aplicacions per a Android i IOS que van ser desenvolupades amb motiu del concurs Apps for the Army celebrat l'any passat. Entre les aplicacions, en destaca una per iPhone amb una finalitat clarament militar, que permet dirigir míssils.

Per accedir a la botiga online de l'exèrcit caldrà ser membre de la comunitat del Departament de Defensa. El preu de les aplicacions serà simbòlic i els soldats podran disposar de recursos de suport per a les seves tasques militars. El rastreig de tropes amigues o el traçat de mapes sobre el terreny de combat són dues de les funcionalitats que faran possible les aplicacions 'apps', així com la traducció de llengües estrangeres.

L'exèrcit té previst anunciar el llançament de US Army Marketplace en el marc de la propera conferència LandWarNet, que es celebrarà el mes d'agost.

stats