La Cuina del Vent, premiada per una prestigiosa associació internacional de turisme gastronòmic

Ha estat guardonada, juntament amb un restaurant de Finlàndia, amb el premi FoodTrekking com a millor experiència en turisme gastronòmic

Ara
02/06/2016

FigueresLa Cuina del Vent, el col.lectiu gastronòmic de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, ha rebut un important reconeixement a la seva tasca en el camí de l’excel·lència en la gastronomia i en la defensa i promoció dels productes de Empordà. Ha estat guardonada, juntament amb el restaurant Aanaar de Finlàndia, amb el premi FoodTrekking 2016 com a millor experiència en turisme gastronòmic. Aquest guardó el concedeix la World Food Travel Association (WFTA), fundada el 2003 i amb seu a Oregón, considerada la principal autoritat del món en turisme gastronòmic. És la primera vegada que s’atorguen aquests premis, als quals s’han presentat un total de 19 països i que omplen un buit de reconeixement en la indústria turística relacionada amb els aliments i les begudes, un sector en ràpid creixement.

El jurat, format per experts d’arreu del món, ha valorat “l’experiència gastronòmica única” que ofereixen la dotzena de restaurants adherits a La Cuina del Vent. Els premis FoodTrekking es divideixen en cinc categories que reconeixen l’experiència del visitant en gastronomia, operadors turístics, enoturisme, cervesa i destinació en general.

Cargando
No hay anuncios

“El guardó reconeix la tasca que fa el nostre col·lectiu en defensa de la terra i dels petits productors i de promoció dels productes de Empordà, i ens anima a continuar en el camí de l’excel·lència gastronòmica”, ha destacat el president de La Cuina del Vent, Salvador Jordà. “És un guardó que ens fa molta il·lusió perquè, a més, coincideix amb l’any en què Catalunya ha estat declarada Regió Europea de la Gastronomia”, ha afegit Jordà.

Per al gerent de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà i de La Cuina del Vent, Carles Tubert, “aquest premi també és un reconeixement a la feina que fan els col·lectius gastronòmics en general i a la gastronomia catalana”.