Art

Descobreixen tres dibuixos inèdits de Modigliani i un de Picasso

Segons l'expert en el pintor Patrick de Bayser, les obres són originals i no es coneixia la seva existència, encara que la família d'Anna Zborowska que les ha donat a conèixer ja havia venut altres treballs signats per Modigliani

Una senyora francesa ha donat a conèixer tres dibuixos del pintor italià Amedeo Modigliani i un altre de l'espanyol Pablo Picasso que havien conservat els descendents d'un marxant d' art de principis de segle , segons la premsa francesa . Les noves obres de Modigliani representen la seva companya , Jeanne Hébuterne , que tot i estar en el novè mes de gestació del que hagués estat el segon fill de la parella es va suïcidar poques hores després de la mort de l'artista , un paisatge de Cagnes - sud - Mer , a la costa mediterrània francesa , i d'Anna Zborowska , dona del marxant d' art que va ajudar al pintor a triomfar , Leo Zborowska .
És precisament la família d'Anna Zborowska la qual va conservar els dibuixos que ara han vist la llum , juntament amb l'esbós d'una natura morta dibuixada per Picasso a la base d'un barret que va pertànyer al seu amic el poeta Max Jacob i alguns manuscrits de Modigliani .
Segons l'expert en el pintor Patrick de Bayser , les obres són originals i no es coneixia la seva existència , encara que aquesta família ja havia venut altres treballs signats per Modigliani . " Fins ara , no es coneixia cap d'aquestes obres . Cadascuna és una petita joia " , ha declarat Bayser al diari " Le Figaro " .