Publicitat
Publicitat

ART

El Museu de l'Art de la Pell de Vic tanca fins que no hi hagi acord per finançar-lo

El Bisbat de Vic, l'Ajuntament de la ciutat i el departament de Cultura haurien d'arribar a un acord per la gestió d'aquest museu i de l'Espiscopal de Vic

El Museu de l'Art de la Pell de Vic ha suspès l'activitat "temporalment". Fonts municipals han explicat a l'ACN que es tracta d'un període "transitori" fins que els agents implicats (Ajuntament de Vic, Departament de Cultura i Bisbat de Vic) arribin a un acord definitiu per a la gestió conjunta tant del Museu de l'Art de la Pell com del Museu Episcopal.

Mentre no arribi aquest acord, el museu tindrà les persianes avall i només s'obrirà si se sol·licita a l'oficina de turisme. Des del consistori han explicat que confien que la nova proposta de gestió "rellançarà" els dos museus i també donarà més projecció exterior a la ciutat de Vic.

Segons El 9 Nou, el Museu de l'Art de la Pell ha rescindit el contracte a les quatre persones que hi havia contractades. Al seu director, Emili Bayón, ja se'l va cessar a finals de l'any passat. Segons el director del Museu Episcopal, des del punt de vista tècnic es pot assumir la gestió conjunta però no les despeses de funcionament.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT