Cinema
Cultura 08/12/2011

Anthony Hopkins interpretarà Alfred Hitchcock

El film 'Alfred Hitchcock and the making of Psycho' explicarà com el director va fer, sense ajut de cap estudi, 'Psicosi'

Ara
1 min
Alfred Hitchcock

BarcelonaTot sembla indicar que finalment hi haurà una pel·lícula sobre Alfred Hitchcock. Segons informa el diari Hollywood Reporter, la productora Fox planeja filmar Alfred Hitchcock and the making of Psycho (Alfred Hitchcock i el rodatge de Psicosi), un projecte que ha passat a la seva òrbita després d'estar quatre anys al calaix de la Paramount.

Ja s'ha confirmat la presència en el film d'Anthony Hopkins, que interpretaria el director de cinema, i del director Sacha Gervasi (Anvil! The Story of Anvil). I també hi ha damunt la taula el nom de Helen Mirren per interpretar la dona de Hitchcock, Alma Reville, encara que la seva participació encara s'està negociant.

La pel·lícula estarà basada en el llibre homònim de no-ficció de Stephen Rebello, que ressegueix com Hitchcock, en el zenit de la seva carrera professional, va decidir fer un “humil” film de terror. Cap estudi va voler impulsar el projecte, i Hitchcock va buscar el finançament ell mateix. Psicosi, per descomptat, es va convertir en un dels seus majors èxits, i també en una de les pel·lícules més influents de la història.

stats