Música
Cultura 10/12/2010

Enrique Morente, en coma i amb danys cerebrals

El neuròleg que visita el 'cantaor' ha assegurat a la família que el seu estat mostra 'activitat cerebral' i que, per tant, hi ha esperances

Efe
1 min
Enrique Morente

MadridEnrique Morente es troba "en coma" i pateix "danys cerebrals" a conseqüència de la intervenció a què va ser sotmès el passat dia 3 a la clínica La Luz de Madrid. El cantaor va ser operat d'una úlcera, una intervenció que va obligar dos dies després al seu trasllat a l'UCI de l'hospital, on "el diumenge de matinada va tornar a ser intervingut".

Les mateixes fonts han assenyalat que Enrique Morente sofreix "danys cerebrals", segons ha confirmat a la família un neuròleg que ahir, després de visitar el cantaor, els va explicar que el seu estat mostra "activitat cerebral" i, per tant, "existeix una esperança per continuar lluitant".

Preocupació en el món del flamenc

El cantaor de flamenc Miguel Poveda ha mostrat aquesta tarda la seva preocupació per l'estat de salut de Morente. Poveda, que és a Barcelona per acomiadar-se de la gira Coplas del querer, ha explicat que es manté "enganxat al telèfon" i que és la cantaora Carmen Linares, que és a l'hospital on Morente segueix ingressat, qui el manté informat. El cantaor català ha dit que no volia "molestar" la família d'Enrique Morente perquè "està desbordada i a l'hospital ja els acompanya moltíssima gent". També ha expressat el seu desig que "es recuperi aviat i del tot"

stats