Cinema
Cultura 01/07/2011

Tot a punt per a l'estrena d''Eva'

El que es preveu com la sensació del cinema català d'aquesta tardor, ha començat a escalfar els motos. 'Eva', la primera pel·lícula de Kike Maíllo, amb un repartiment format per Daniel Brühl, Lluís Homar, Claudia Vega i Marta Etura, apunta a convertir-se en el relleu de 'Pa negre'

Redacció
1 min

Barcelona"En un futur proper on els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques, l'Àlex, un reputat enginyer cibernètic, torna a Santa Irene amb un encàrrec molt específic de la Facultat de Robòtica: la creació d'un nen robot". Així comença la sinopsi d'Eva, l'esperat primer llargmetratge de Kike Maíllo, el director de la sèrie Arròs covat, que ha entusiasmat tant la indústria que fins i tot Paramount ha decidit distribuir-la. La producció és d'Escándalo Films, la marca industrial de l'Escac, l'escola de cinema de Catalunya.

Amb guió de Sergi Belbel i Cristina Clemente, Eva és un film de ciència-ficció, que compta amb Daniel Brühl (Goodbye Lenin, Salvador) com a protagonista. Lluís Homar, Manel Dueso i Marta Etura també es troben entre el repartiment, dins del qual destaca la debutant Claudia Vega. La data prevista d'estrena és el 28 d'octubre.

stats