TELEVISIÓ
Cultura 30/03/2011

'Mad men' no tornarà fins al 2012

La cinquena temporada de la premiada sèrie de televisió no s'estrenarà fins l'any que ve als Estats Units a causa de l'endarreriment de les negociacions amb la seva productora

Redacció
1 min
Mad Men

BarcelonaLa cinquena temporada de la premiada sèrie nord-americana Mad men no s'estrenarà als Estats Units fins al 2012. El motiu d'això és que les negociacions amb Lionsgate, la productora de la sèrie, han endarrerit l'inici del rodatge de la nova temporada, que havia de començar entre aquest mes i el que ve.

"Començarem més tard que els altres anys perquè tenim en marxa negociacions clau no vinculades amb el repartiment", deia en un comunicat la cadena nord-americana AMC, que emet Mad men, segons The Hollywood Reporter.

"AMC ha autoritzat oficialment la producció de la cinquena temporada de Mad men", diu el mateix comunicat, "així que Mad men tornarà amb una cinquena temporada el 2012".

Segons The Hollywood Reporter, el creador de la sèrie, Matthew Weiner, està a punt de tancar un lucratiu acord amb Lionsgate, però la negociació encara s'allargarà unes setmanes, cosa que farà endarrerir l'inici de la sèrie.

stats