Fotografia
Cultura 16/12/2010

Benvinguts a 'El país de les emocions'

L'exposició recorre Catalunya a partir de fotografies i els textos d'escriptors reconeguts

Redacció
1 min
El país de les emocions

BarcelonaCoincidint amb el número 150, la revista 'Descobrir Catalunya' proposa un recorregut per Catalunya a partir de 200 fotografies i textos, un viatge per les imatges i els relats periodístics que apropen a un territori ple de diferències i contrastos.

Apareguda el 1997, l'aposta de 'Descobrir Catalunya' va ser el turisme de proximitat, el descobriment del país i el plaer del viatge. Fotografies acurades, textos fets en col·laboració amb els millors escriptors i periodistes i la visibilitat de noves zones geogràfiques així com la recuperació de les àrees més oblidades han convertit la revista en una de les capçaleres de referència en l'àmbit de geografia i viatges a Catalunya.

La mostra, dividida en set apartats, no és un recorregut cronològic sinó que aborda els diferents punts de l'ideari i la manera de funcionar de la revista. El viatge s'inicia amb 'Un país fotogènic', transcorre 'Amunt i avall' de la mà de les plomes més reconegudes del país i explica com es construeix la revista des de la redacció ('Els secrets de la mirada'). 'Un viatge complet' recull els reportatges més destacats, juntament amb la presentació dels 150 números publicats fins ara. L'última part està dedicada a la introducció de la revista a l'era digital i la dimensió humana d'una publicació de proximitat.

'El País de les emocions. 150 números de la revista Descobrir Catalunya' es podrà veure al Palau Robert des d'avui fins al 31 de març.

stats