Propostes
Cultura 06/07/2018

La setmana del ‘Play’, del 6 al 12 de juliol

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

ROCK FEST

Cap de setmana de joia per als amants del heavy metal, que es trobaran al Parc de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet) amb grans noms del gènere: Helloween, Megadeth, Kiss, Scorpions i molts més.

FINS AL 7 DE JULIOL

GALA ACÚSTIC

Cicle de concerts singular que té lloc en diversos paratges del Parc Natural del Cap de Creus i a bord de la Gala, un llaüt patrimoni de Salvador Dalí, que surt de Portlligat, a Cadaqués (més info a www.galacustic.com).

FINS AL 29 D’AGOST

MECAL AIR

Cinema a la fresca i amb entrada gratuïta als Jardins Elisava, darrere del Disseny Hub Barcelona, també amb programacions paral·leles a Palma i Eivissa. Amb sessions temàtiques de cinema eròtic, publicitat creativa, ciència-ficció i molt més.

DEL 6 DE JULIOL AL 15 DE SETEMBRE

JAZZ A LA FRESCA

Comença el 20è Cicle d’Estiu al Pati de la Nova Jazz Cava de Terrassa, que allarga d’aquesta manera la temporada estable. Amb Biel Ballester Trio, Tòfol Martínez Blues Band, Jazzspirit & Josep M. Farràs, Marina Tuset Quintet, Ignasi Terraza Trio & Pureum Jin i Fèlix Rossy Quintet.

DEL 6 AL 21 DE JULIOL

PLANESTIUEJA’T

Tercera edició del Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles, que se celebra tots els dissabtes de juliol i vol consolidar-se com el festival d’estiu de referència a la Garrotxa. Amb Sara Terraza & The Black Sheep, Manu Guix, Pedro Guerra i Andrea Motis Quartet, entre d’altres.

DEL 7 DE JULIOL AL 25 D’AGOST

stats