Economia 05/10/2017

Catalana Occidente prendrà les mesures "oportunes" segons el context polític a Catalunya

El grup assegurador admet en una nota dirigida als empleats que evitarà que la "conjuntura política" l'afecti

Europa Press
1 min
Josep Maria Serra Farré, president de Catalana Occidente

MadridEl Grup Catalana Occidente ha remès una nota als seus empleats en la qual assegura que prendrà totes les mesures necessàries per garantir que la seva activitat pugui desenvolupar-se "amb normalitat, en un marc estable i en un entorn de seguretat jurídica i econòmica".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons han explicat a Europa Press fonts sindicals, la carta està signada pel president de la companyia asseguradora, José María Serra Farré, qui diu que té com a prioritat l'obligació de preservar els interessos de clients, treballadors, mediadors i accionistes.

El president subratlla que el grup vetllarà sempre perquè els seus productes i serveis "no es vegin en cap cas afectats per la conjuntura política i social". En el comunicat, el Grup Catalana Occident ha destacat que és present en més de 50 països i que té més de 150 anys d'història, i que ha viscut, al llarg de la seva trajectòria, situacions diverses i molt complexes.

"Estarem molt atents a tots els esdeveniments i, en funció de com es desenvolupin els fets, prendrem de forma àgil les decisions que siguin oportunes, per preservar els interessos dels nostres clients, treballadors, mediadors i accionistes", ha afegit.

stats