Economia 18/05/2020

La consultora nord-americana FTI Consulting compra Delta Partners

Tot i la integració, Delta continuarà mantenint la seva marca i la plantilla

Ara
1 min
Víctor Font: “Si no canviem correm el risc d’acabar com el Milan”

BarcelonaEl grup nord-americà FTI Consulting ha comprat la consultora de telecomunicacions Delta Partners, segons ha informat l'empresa en un comunicat en què no s'especifica el preu de l'operació.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'adquisició es tancarà, en principi, el tercer trimestre d'aquest any, i només està pendent del tràmit d'aprovació de les autoritats. Malgrat la compra, Delta Partners mantindrà la marca i el mateix equip que tenia fins ara. La companyia dirigida pel català Víctor Font confia que la integració amb FTI permetrà a Delta Partners créixer gràcies al fet de passar a formar part d'un grup més gran.

Segons Font, que també és un dels accionistes de l'ARA, les empreses en el sector de telecomunicacions s'enfronten a una indústria molt exigent per continuar sent "competitives", per la qual cosa la incorporació a FTI "ens permetrà servir millor a la nostra clientela global".

Al comunicat, el president de FTI Consulting, Steven Gunby, ha assegurat que l'adquisició té per objectiu ampliar el negoci a escala mundial per convertir-se en "una empresa consultora de telecomunicacions realment global". La incorporació de Delta dins el grup, de fet, permetrà obrir nous mercats, perquè fins ara FTI ha centrat l'activitat en aquest camp principalment als Estats Units.

Amb seu a Dubai, Delta Partners es va fundar el 2006 i compta amb uns 200 treballadors. També té oficines a Barcelona, Sydney, Johannesburg, Nova York, San Francisco i Singapur. Amb l'operació, la companyia s'integrarà a l'estructura d'una de les consultores més grans dels món, que té més de 5.500 treballadors repartits en un centenar d'oficines en 27 països.

FTI Consulting, que té la seu a la ciutat de Washington, va tancar el 2019 amb una facturació de 2.350 milions de dòlars (aproximadament 2.160 milions d'euros) i cotitza a la borsa de Nova York.

stats