Economia 03/02/2015

"Grècia divideix Europa", a la portada d''Expansión'

El diari duu la primera entrevista a Ana Botín com a presidenta del Santander, on reivindica que el banc ha de liderar la innovació digital

Ara
1 min

BarcelonaAquestes són les portades dels diaris econòmics:

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

-'Expansión': "Grècia divideix Europa", i també la primera entrevista a Ana Botín com a presidenta del Santander: "Les dades dels ciutadans estan segures amb nosaltres. No sé si poden dir el mateix els 4 grans", diu la banquera. "Les empreses de l'AVE a La Meca s'enfronten a la banca per reduir costos".

'Expansión'

-'Cinco Días': "168.000 milions a l'aire", i completa amb: "Els dipòsits a curt que vencen aquest any afronten tipus al zero". "El temor al contagi grec penalitza l'Íbex davant de la resta d'Europa". "Renault dóna a llum a París el seu nou cotxe espanyol", i també: "L'Alemanya FoodPanda paga 80 milions per La Nevera Roja".

'Cinco Días'

-'El Economista': "Aena preveu doblar el pes dels particulars a petició de la banca". La portada també destaca: "Mitja dotzena de querelles contra líders de Podem", i "Cop de porta de Merkel a Tsipras: ni el rep ni preveu eliminar la 'troica'". "Goldman aconsella vendre a Espanya i Itàlia fins que es vegi què passa amb Grècia".

'El Economista'
stats