ECONOMIA
Economia31/03/2011

Els Aromes de Montserrat es traslladen a Badalona

La planta d'Anís del Mono, propietat del grup Osborne, elaborarà el licor després de signar un contracte de deu anys amb l'empresa de begudes

Efe

BarcelonaLa planta d'Anís del Mono a Badalona, propietat del grup Osborne, elaborarà els licors Aromes de Montserrat, després de signar un contracte de deu anys amb l'empresa de begudes.

Inscriu-te a la newsletter Els bancs, tan propers, tan llunyansInformació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En concret, la planta produirà el licor estomacal Aromes de Montserrat, però també altres productes propis de l'Abadia de Montserrat com la crema catalana, el licor d'avellana, la ratafia, l'anís i les herbes.

Cargando
No hay anuncios

El contracte, de deu anys i prorrogable, conservarà la fórmula tradicional i es compromet a usar l'instrumental tradicional per destil·lar, segons que ha informat l'abadia de Montserrat avui en un comunicat.

Els productes digestius de Montserrat es produïen fins ara en la masia de Can Castells, prop de l'abadia catalana.

Cargando
No hay anuncios

El pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler, va beneir ahir el nou espai per produir el licor, a la fàbrica badalonina d'Anís del Mono.