MÚSICA
Especials 26/07/2011

El Liceu projecta 'Carmen' a la platja

El teatre de l'òpera de la Rambla projectarà aquesta nit a les 22.15 h a la platja de Sant Sebastià de Barcelona el muntatge de l'òpera de Bizet amb direcció escènica de Calixto Bieito

Redacció
1 min

BarcelonaAvui a les 22.15 h, el Gran Teatre del Liceu i Televisió de Catalunya portaran Carmen, de Georges Bizet, que aquests dies s'està representat al teatre de la Rambla, a la platja de la Barceloneta.

El muntatge de Carmen amb direcció escènica de Calixto BieitoCarmen que es podrà veure al Liceu fins dissabte es projectarà en diferit en una pantalla gegant situada a la plaça del Mar, a prop de la platja de Sant Sebastià. L’òpera es podrà seguir simultàniament pel Canal 33 i als jardins del Palau Robert.

L’entrada és lliure, però cal prèviament recollir les invitacions a les associacions de veïns i comerciants del barri (Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta, Club Natació Atlètic-Barceloneta, Associació de Veïns de la Barceloneta i Fundació Tot Raval). Se'n lliuraran dues per persona fins que s'exhaureixin.

stats