Publicitat
Publicitat

Endur-se el mòbil a l'estranger i tornar amb un ensurt a la factura

Viatjar a l'estranger encara genera imports astronòmics de telèfon tot i les recents mesures de la UE. L''ARA' explica alguns consells per evitar els ensurts

Fer un viatge a l'estranger i endur-se el mòbil pot suposar, quan es torna, un fort disgust. Les possibilitats que això sigui així augmenten si l'usuari té un telèfon amb connexió a internet habilitada. Sense ser-ne conscient, el telèfon pot connectar-se automàticament a la xarxa per enviar o rebre dades, com correus electrònics. Aquest fet pot disparar la factura del telèfon. Per això, tal com explicava l' ARA d'aquest dissabte, la Unió Europea prepara una normativa que obligarà les companyies telèfoniques a limitar el consum a l'estranger a 50 euros, a menys que l'usuari en demani l'aixecament.

El rècord que s'ha conegut fins ara d'una factura de telèfon per consum fet a l'estranger ascendeix a 46.000 euros. Per ajudar a evitar-ho, l' ARA explica alguns consells com saber què cal fer abans d'un viatge, com evitar que el mòbil es connecti a internet automàticament, tenir present en cada moment quin és el consum de dades que s'ha fet o què fer si arriba una factura astronòmica.


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT