Contingut patrocinat
Especials 13/02/2024

S’acosten les vacances, ja sabeu la vostra propera destinació?

Els mesos d’abril, maig i juny s’han convertit en un dels períodes vacacionals amb més bona acollida els darrers anys. Són mesos idonis per descobrir algunes zones del planeta que durant els tradicionals mesos de vacances, juliol i agost, o bé estan molt massificats o bé no gaudeixen de la temperatura idònia per visitar-los

Redacció
4 min
L'espectacular costa grega.

Viatges Eurovacances, agència amb més de 35 anys de recorregut en el món turístic, posa al vostre abast en aquests mesos de primavera una varietat de destinacions que de segur es convertiran en el vostre proper viatge.

Nepal i Bhutan serien d’aquestes destinacions idònies per realitzar-hi un viatge al mes d’abril. Sota unes temperatures agradables tot i l’alçada, coneixerem dos dels regnes més importants de l’Himàlaia. Al Bhutan, país on va néixer el concepte de Felicitat Interior Bruta, descobrirem temples i monestirs únics ubicats en entorns naturals espectaculars com el monestir de Taktsang, també anomenat Niu del Tigre, i el de Punakha. Un dels països on és imprescindible deixar-se seduir per l'espiritualitat de la seva cultura i atmosfera enmig d’un paisatge rural colpidor. Recorrerem la capital del Nepal, Katmandú, on es pot veure la rica història i arquitectura de la regió al seu palau, al temple de Pashupatinath i a l'stupa de Boudhanath.

Al llarg del mes de maig, aquesta agència especialitzada en viatges en grup i guia acompanyant des de Barcelona us proposa quatre viatges espectaculars.

Viatges Eurovacances organitza un itinerari de divuit dies per Austràlia.

Un itinerari de divuit dies per Austràlia, un país que compta amb una naturalesa impressionant, des dels boscos plujosos tropicals fins a deserts àrids, passant per llargues platges de sorra blanca i immensos parcs nacionals. Tanmateix, hi trobem també cosmopolites ciutats com Sydney, on es troba l’icònic edifici de l’Òpera i la vibrant escena cultural de Melbourne. Menció a part es mereix la Gran Barrera de Corall al nord-est del país i la muntanya sagrada d’Uluru, situada al centre d’Austràlia, lloc idoni per conèixer la cultura aborigen, dues visites imprescindibles en qualsevol viatge a aquesta destinació.

Quan viatgem no només descobrim noves cultures i ciutats, sinó que el canvi d’hemisferi i de continent ens porta a descobrir espècies, tant animals com vegetals, que a casa nostra seria impossible de veure. Dos exemples ben clars serien les propostes de Costa Rica i Àfrica del Sud. La biodiversitat de Costa Rica es fa palesa al parc nacional de Tortuguero, on al mes de maig es pot arribar a veure la posta de les tortugues llaüt, tot un espectacle de la natura, i també al parc nacional Manuel Antonio, a l’altra punta del país, un paratge de bosc tropical banyat per les aigües del Pacífic. No podem oblidar els volcans del país, entre els quals trobem el Poas i el volcà Arenal, que tot i que va entrar en una fase de repòs durant la dècada del 2010 fins aleshores estava en un estat eruptiu constant que oferia un espectacle visual i sonor incomparable.

Viatges Eurovacances planteja un viatge al sud d’Àfrica molt atractiu. No només ens descobrirà la ciutat colonial més interessant del continent, Ciutat del Cap, sinó també la possibilitat de contemplar les impressionants cascades Victòria, situades al riu Zambezi, en la frontera entre Zàmbia i Zimbàbue. Amb una amplada d'uns 1.708 metres i una alçada de 108 metres, són una meravella natural que deixa els visitants sense alè. Una escapada de tretze dies que ens portarà a visitar dos dels parcs nacionals, Chobe i Kruger, on es concentra més fauna per poder intentar veure els anomenats big five. Ja a Johannesburg, és imprescindible la visita a la casa de Nelson Mandela a Soweto.

La darrera proposta per al mes de maig d’Eurovacances ens porta a Corea del Sud, país de contrastos. Conèixer Seül és tota una experiència, tant estarem passejant pel barri modern de Gangnam, entre gratacels, com contemplant l’antiga arquitectura de palaus com l’històric Gyeongbokgung. Sortint de la capital cal visitar Gyeongju, conegut com el museu sense parets de Corea, i descobrir el paradís natural de l’illa de Jeju, on contemplarem impressionants cascades, cràters, jardins botànics i camps de lava, a més a més de conèixer la història del busseig tradicional del país i la cultura de les haenyeo.

Noruega, país de fiords, muntanyes, glaceres, boscos i salts d'aigua.

Perquè viatjar s’ha convertit en una necessitat per a qualsevol ment inquieta que no en té prou amb navegar a través de les pàgines dels llibres, sinó que també vol experimentar en primera persona l’essència de cada país i la seva cultura, contemplar els seus paisatges, trepitjar-los, entendre els seus costums i tastar la seva gastronomia.

De vegades no cal anar lluny. L’agència Eurovacances, que compta amb oficina a Barcelona, Granollers i Girona, té un parell de propostes ben atractives per al mes de juny, quan al continent europeu les temperatures encara són suportables.

Un itinerari d’onze dies al nord de Grècia per submergir-nos en la cultura hel·lènica des de Tessalònica i veure els vestigis de la Grècia Antiga, alguns Patrimoni de la Unesco, i dur a terme un creuer per contemplar els famosos i únics monestirs ortodoxos de la península d’Athos, embolcallats en un paisatge i una llum espectaculars. El viatge acaba a Corfú, una de les illes jòniques més importants del país. Qui no ha sentit a parlar d’aquesta illa, famosa darrerament per la sèrie costumista Els Durrell, basada en la Trilogia de Corfú de l’escriptor i gran viatger britànic Gerard Durrell?

Imprescindible, al mes de juny, una escapada al país del sol de mitjanit. La millor manera per contemplar el colpidor paisatge de Noruega, els seus fiords, muntanyes, glaceres, boscos i salts d’aigua és recórrer la seva costa a bord del vaixell Hurtigruten. Ens trobem amb ciutats com Oslo o Bergen, que ofereixen una combinació única de modernitat i encant històric i una ruta espectacular a bord de l’anomenat vaixell correu de Kirkenes, passat el cap Nord, a Bergen.

Totes les propostes de Viatges Eurovacances se centren a fer que puguis gaudir al màxim de l’experiència de viatjar.

Apunteu-vos a la seva newsletter per estar al dia de les novetats que us ofereixen, consulteu tota la seva programació al web o bé adreceu-vos a qualsevol de les seves tres oficines.

EUROVACANCES

Rambla Catalunya 124 5º1º. Barcelona 934 152 300

Catalunya 12-18. Granollers 938 611 228

Ferreries Velles 11. Girona 972 225 344

stats