Publicitat
Publicitat

Barça

El Barça i la Comissió Europea s'uneixen contra el tabac

El FC Barcelona cedirà la imatge dels seus jugadors per a una campanya contra l'hàbit de fumar impulsada per la Comissió Europea

La Comissió Europea ha triat el Barça com a imatge de la campanya contra el tabac dirigida als joves europeus que llançarà a finals d'any. Amb el lema "Deixa de fumar amb el Barça", Brussel·les vol arribar a 28 milions de fumadors perquè abandonin l'hàbit definitivament. "El fet d'escollir el FC Barcelona per a aquesta campanya és una tria natural. El Barça i la Comissió Europea anem en la mateixa direcció quan es tracta de lluitar contra el tabac. Nosaltres volem transmetre el mateix missatge que el club", ha explicat aquest matí el comissari europeu de Salut, John Dalli, durant la presentació de la campanya a Brussel·les. 

L'acte ha comptat amb el president del Barça, Sandro Rosell, i el cap dels serveis mèdics dels club, Jordi Monés. Participar en aquest tipus d'iniciatives "forma part del nostre ADN, perquè quan a la Masia formem jugadors i persones, una part important és el tema de la salut, i els ensenyem a no fumar", ha explicat Rosell.

La campanya es posarà en marxa a internet ('Quitsmokingwithbarca.eu') i comptarà també amb una aplicació per als telèfons mòbils iPhone i Android amb un "entrenador" virtual que ajudarà els fumadors a deixar l'hàbit ('Exsmokers.eu'). Al web es podrà veure un vídeo protagonitzat per alguns jugadors del Barça, com Xavi i Iniesta, que demanen als joves que deixin de fumar.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT