HOQUEI PATINS
Esports 13/04/2013

El Liceo contesta la golejada del Barça guanyant a Reus

Tant els gallecs com els blaugranes passen menys problemes dels previstos derrotant el Reus i el Vic amb solvència

Jordi Graell
1 min
El Barça ha golejat a la pista del Vic

BarcelonaEl Barça s’ha passejat a la pista del Vic per 0-5, una victòria que ha permès els homes de Ricard Muñoz col·locar-se provisionalment a tres punts del Coinasa Liceo, que havia de visitar la també complicada pista del Reus. Però el conjunt gallec, conscient de la victòria dels blaugranes, no ha donat cap opció als reusencs i s’ha imposat de manera còmoda per3-5, recuperant així l’avantatge de sis punts respecte el Barça a manca de set jornades pel final de l’OK Lliga.

Tot i això, el gran beneficiat de la jornada ha estat el Moritz Vendrell. Els vendrellencs han derrotat el Noia Freixenet per 3-1 i gràcies a aquest triomf sobre els sadurninencs combinat amb les derrotes de Reus i Vic, els homes de Guillem Cabestany es consoliden en la tercera posició del campionat amb vuit punts de renda respecte el conjunt del Baix Camp,que tot i la derrota seguirà com a quart classificat.

En canvi, on si que hi hagut moviment ha estat en la part baixa de la classificació, ja que la victòria del Calafell Tot l’Any per 5-2 contra el Fergo Aisa Sant Feliu condemna els codinencs a entrar a la zona de descens com a penúltim classificat. A més, la victòria del SHUM Maçanet per 3-1 enfront l’Igualada permet el conjunt selvatà passar a ser l’equip que marca la salvació amb 21 punts, amb els mateixos punts que el Calafell, que seria el primer equip en perdre la categoria. Amb un punt de marge respecte el descens hi trobem el Muralla Òptica Blanes, que amb la seva derrota a la pista del Voltregà pe r6-4 s’afegeix a la lluita per no baixar.

stats