MUNDIAL 2014
Esports03/06/2012

Xile, amb Alexis Sánchez jugant els 90 minuts, guanya a Bolívia en les eliminatòries per ser al Mundial

Amb gols d'Aranguiz i Vidal, Xile ha guanyat als 3.600 metres de La Paz amb un gran partit del jugador blaugrana

T.p.

BarcelonaLa selecció xilena de Claudio Borghi camina amb pas ferm cap al Mundial del 2014. Els xilens s'han fet fort a La Paz, aconseguint derrotar per 0-2 els bolivians a casa seva malgrat jugar a 3.600 metres d'alçada. Xile ha patit de valent durant els primers minuts però després d'unes jugades d'atac locals s'ha posat 0-1 abans del descans gràcies al primer gol amb al selecció d'Aranguiz, jugador de l'Universidad de Xile.

A la segona part, amb una gran actuació d'Alexis Sánchez, Xile ha sentenciat amb un gran gol d'Arturo Vidal. Alexis ha jugat els 90 minuts i ha rebut un munt de faltes, forçant l'expulsió de Luís Gutierrez. Xile suma ara 9 punts, després de la seva primera victòria lluny de Santiago, on ha derrotat els peruans i els paraguaians. Ara, les dues derrotes que sum a les eliminatòries per ser al Mundial les ha encaixat als estadis d'Argentina i Uruguai, els dos desplaçaments més complicats.