Esports 07/06/2016

Una Argentina sense Messi s'estrena amb triomf contra Xile (2-1)

R.r.
Di María i Banega han firmat els gols del triomf d'Argentina contra Xile

BarcelonaDos gols d'Ángel Di María i Éver Banega han servit a una selecció argentina sense Messi per derrotar Xile en l'estrena dels de Gerardo Martino en aquesta Copa Amèrica (2-1). Els argentins se situen colíders del grup D, empatats a tres punts amb el Panamà, que ha derrotat Bolívia pel mateix resultat.

Tot i la baixa de l'estrella blaugrana, amb problemes a l'esquena, Di María i Nico Gaitán s'han posat el seu equip a l'esquena. Entre els dos han fabricat el primer avís argentí, un remat de cap en el primer minut. Els argentins han generat més arribades, tot i tenir menys pilota que el Xile de Juan Antonio Pizzi.

No ha estat fins al segon temps, però, que han arribat els gols. Al minut 52, una recuperació de Banega ha servit per assistir Di María, que ha superat el blaugrana Claudio Bravo. Nou minuts més tard, intercanvi de papers amb mateix final. Amb un Xile obert buscant escurçar distàncies, Bravo ha salvat el tercer d'Higuaín, i Fuenlazida ha acabat firmant el 2-1 final.