LLIGA ASOBAL
Esports03/09/2014

Sigurdsson i Jallouz destrossen l'Aragó en el primer partit de la Lliga Asobal (42-25)

L'extrem i el lateral, amb 8 i 6 dianes, respectivament, han liderat la victòria de l'equip de Xavi Pascual

Gonzalo Romero

BarcelonaEl Barça d'handbol ha destrossat el BM Aragó en el primer partit de la Lliga Asobal (42-25). El conjunt de Xavi Pascual, de la mà d'un excel·lent Sigurdsson (8 gols) i un encertadíssim Jallouz (6 dianes), ha superat amb nota el primer test de la competició estatal.

L'extrem i el lateral, que han debutat en el Palau Blaugrana, han liderat la victòria d'un Barça molt superior al seu rival. El partit, que ha començat amb la presentació oficial de tots els equips de la base del club, ha sigut blaugrana des del començament.

Cargando
No hay anuncios

El conjunt saragossà, que encara una temporada amb el clar objectiu d'aconseguir la permanència, no ha pogut aturar el potencial dels catalans, molt superior al de la plantilla de Demetrio Lozano, conformada bàsicament per jugadors de la casa.

La novetat d'aquest primer partit de lliga ha sigut la convocatòria de Jallouz i del jugador del filial Oriol Rey en el lloc de Rutenka, que ha descansat per decisió tècnica. L'internacional tunisià, que ha arribat aquest estiu procedent del Kiel, ha començat el partit de titular, així com Gonzalo Pérez de Vargas, que ha tornat al club català després de tres temporades jugant a Granollers i a Tolosa.

Cargando

Les dues noves incorporacions, precisament, han fet que el Barça hagi començat amb un ritme de joc immillorable. Amb un gran Gonzalo sota pals i un entonat Jallouz –3 gols en 5 minuts–, els blaugranes han fet un parcial inicial de 6-0. Els aragonesos, però, han sabut aprofitar les errades de llançament del seu rival, i han aconseguit escurçar diferències de la mà del jove Ariño, que ha anotat dos contraatacs gairebé consecutius (9-6 minut 13).

Pascual, davant la reacció visitant, ha donat entrada a Karabatic, Noddesbo i Sigurdsson, el tercer fitxatge de l'equip. El francès, que es va perdre la Supercopa Asobal per unes molèsties al tendó d'Aquiles de la cama esquerra, ha demostrat estar totalment recuperat. Tot i estar el lateral a pista, els blaugranes no han sabut trobar la fórmula per acabar d'imposar el seu joc i esmicolar el seu rival.

Cargando

Gonzalo Pérez de Vargas, el millor jugador del Barça de la primera meitat, ha evitat que l'equip de Demetrio Lozano s'apropés encara més en el marcador. Tant sols Ariño –4 gols en els primers 30 minuts– ha sigut l'únic jugador saragossà capaç de veure porteria (16-9 min 25).

En aquesta situació, un valent Xavi Pascual ha fet debutar Uri Rey, que ha jugat com a tercer home en el sistema defensiu blaugrana. L'internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola destaca i molt en tasques defensives, fet que l'ha portat a formar part de la primera plantilla. Amb un clar 20-10, el partit ha arribat al descans.

Cargando

A la represa, tots dos conjunts han seguit competint al mateix nivell que durant el primer temps. El Barça, en ocasions tou en defensa però molt efectiu en atac –gràcies a Sigurdsson–, ha seguit controlant el xoc. L'Aragó, per la seva banda, amb Del Valle anotant amb facilitat des dels nou metres, han aconseguit no despenjar-se del partit (24-14 minut 15).

Xavi Pascual, però, ha tornat a donar entrada a Jallouz i Lazarov per intentar trencar el partit i tancar la primera victòria de la temporada. El tunisià, que ha repetit l'espectacular actuació del primer temps, i Lazarov (7 gols), han sigut els referents de l'equip blaugrana durant els minuts finals. L'ex del Kiel, a banda d'aprofitar el seu potent llançament exterior, ha fet jugar al seus companys, demostrant que ha arribat al club català per jugar minuts.

Cargando

El Barça, que finalment ha tancat el partit amb un contundent 42-25, ja té el cap en la Super Globe que comença aquest diumenge. Els blaugranes, que defensen el títol, viatjaran a Qatar el dissabte, un dia abans d'enfrontar-se a l'Al Sadd, el seu primer rival.