La Champions en directe: Barça - Wolfsburg

1
Alexia Putellas 84' 38' Jenni Hermoso 32' Hansen 10' Aitana Bonmatí 3'
Roord 73'
22 Apr 2022

Fins aquí el directe del Barça - Wolfsburg que ha suposat un nou rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení amb 91.648 assistents al Camp Nou.

22 Apr 2022
La crònica del partit

El Barça sentencia l'eliminatòria de Champions amb un nou rècord d'assistència al Camp Nou (5-1)

Laia Bonals
Final del partit

Final del partit al Camp Nou! L'afició del Barça ho ha tornat a fer! Ha tornat a batre el rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení! Festa grossa a l'estadi i eliminatòria encarrilada amb un poderós triomf sobre el Wolfsburg!

Cinc minuts d'afegit i el partit s'acaba, però la festa al Camp Nou de ben segur que no!

91.648 ESPECTADORS AVUI AL CAMP NOU! NOU RÈCORD MUNDIAL D'ASSISTÈNCIA! Amb aquesta xifra, se superen els 91.553 espectadors presents contra el Reial Madrid

Gol

GOL DEL BARÇA! MARCA ALEXIA DES DEL PUNT DE PENAL! La capitana blaugrana enganya la portera Schult i no falla la pena màxima que ella mateixa havia provocat. Festa grossa a l'estadi!

Busca el cinquè el Barça, Oshoala ha tingut dues ocasions seguides davant la portera Schult i ara Alexia acaba de forçar un penal!

Més canvis al Barça. Mariona Caldentey, que torna a jugar després d'una temporada molt marcada per les lesions, substitueix una ovacionada Aitana Bonmatí

Mouen fitxa els entrenadors. Al Barça, Giráldez ha fet entrar Oshoala i Pina, que tornen lesió, al lloc de Crnogorcević i Jenni Hermoso. Al Wolfsburg, Rebecka Blomqvist entra al lloc de la golejadora Roord

Gol

GOL DEL WOLFSBURG! Aconsegueixen maquillar el marcador les alemanyes després d'un contraatac que ha finalitzat amb encert Roord. La jugada ha hagut de ser revisada pel VAR, que ha validat la diana. No es pot adormir el Barça

Ha mogut fitxa el Wolfsburg, Ewa Pojor substitueix Alexandra Popp, que és la segona jugadora de la Champions que més partits ha disputat

El gol d'Aitana

La celebració del gol d'Aitana Bonmatí, el primer del Barça.

No en té prou el Barça, que veu com li anul·len el cinquè. Crnogorcevic havia enviat la pilota a gol després d'una rematada al segon pal a la sortida d'un córner, però es trobava en posició de fora de joc

Comença la segona part al Camp Nou!

Descans al Camp Nou. El Barça ha fet un recital de futbol des del primer minut i no sembla que la golejada s'hagi de quedar aquí. L'estadi, convertit de nou en una festa amb un públic que no deixar d'animar

Gol

GOL D'ALEXIA! La millor jugadora del món ja suma la seva diana a la festa blaugrana! Passada brutal de les botes privilegiades de Patri que troba la desmarcada d'Alexia entre les dues centrals del Wolsfburg

Gol

GOLÀS DEL BARÇA! JENNI HERMOSO DEFINEIX UNA JUGADA PRECIOSA! La davantera blaugrana s'encarrega de rematar una gran combinació entre Torrejón, Aitana i Patri que ha acabat amb la lateral assistint Hermoso a boca de gol

Intenta refer-se una mica el Wolsfburg, que no deixa de perseguir les jugadores del Barça com si fossin ombres. Les blaugranes, propietàries absolutes de la pilota

Nova acció d'atac del Barça, que des del primer minut no para de generar ocasions. Ara, canvi de joc deliciós d'Aitana que recull Rolfö i la seva assistència al primer pal la treu la portera Schult com pot

Apareixen Parades i Paños! En la primera acció d'atac del Wolfsburg, la primera rematada de Huth la desvia gairebé sota pals Paredes i, al rebot, Paños fa una bona aturada per enviar la pilota a córner