La Champions en directe: Wolfsburg - Barça

Barça
0
Roord 59' Wassmuth 47'
30 Apr 2022

Fins aquí el minut a minut de la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Barça i el Wolfsburg. Trobareu la resta de continguts relacionats amb el partit a la web de l'ARA i l'ARA Esports i demà als quioscos. Gràcies per ser-hi!

30 Apr 2022
La crònica del partit

El Barça es planta a la final de la Champions malgrat patir la primera derrota de la temporada (2-0)

Laia Bonals
Final del partit

Final, final, final! Toc d'atenció del Wolfsburg al Barça, que serà a la final de Torí malgrat la derrota. Les blaugranes fan valdre la golejada (5-1) de l'anada i buscaran reeditar el títol de campiones de la Champions el 21 de maig

Intenta morir atacant, el Wolfsburg. Centrada molt desviada ara de Pajor. Les alemanyes, amb més cor que futbol en aquests darrers minuts

Cinc minuts d'afegit i això s'acaba! El Barça, té la final de la Champions a tocar. Les alemanyes haurien de fer dos gols en aquests cinc minuts per empatar l'eliminatòria

Ha aconseguit el Barça afluixar la rauxa del Wolfsburg. Des del juny del 2021, que les blaugranes no perdien un partit: va ser en un 4-3 contra l'Atlètic de Madrid. A la Champions, precisament, va ser contra el Wolfsburg (1-0) a les semifinals del l'edició 2019-20

Se segueixen trencant rècords en la present edició de la Champions: 22.057 aficionats a les grades del Wolfsburg Arena. Rècord d'assistència en un partit de futbol femení en el feu del conjunt alemany

Quina llàstima! Gran passada d'Aitana des de la frontal que deixa passar Alexia perquè Mariona connecti un bon xut que, finalment, aconsegueix desviar la defensa del Wolfsburg! Bons moments ara del Barça!

Un canvi més al Barça: Leila Ouahabi entra el lloc de Fridolina Rolfö, poc vistosa avui

Just abans del segon gol del Wolsfburg, Giráldez havia renovat la punta d'atac del Barça. Crnogorcevic i Hermoso han deixat el seu lloc a Oshoala i Mariona Caldentey

Gol

GOL! El segon del Wolfsburg! No s'hi val a badar! Una pèrdua de Torrejón en la sortida de pilota acaba amb una acció veloç de Roord que envia un xut ras impossible per Paños. El Barça ha de tenir el cap fred i recuperar el joc

No pot badar el Barça, que passa pels seus pitjors moments en l'eliminatòria. Malgrat tot, les blaugranes tenen encara un marge de tres gols respecte el Wolsfburg

Gol

GOL! S'avança el Wolfsburg! Després d'una jugada a pilota aturada, Wasmmuth recull el rebuig a la frontal i envia un xut al fons de la xarxa de la porteria de Paños. El Barça reclamava que hi havia joc perillós previ, però el VAR ha ratificat el gol

Comença la segona meitat al Wolfsburg Arena!

Descans! Empat sense gols al Wolfsburg Arena. El conjunt alemany, molt més seriós que a Barcelona. El Barça, gestionant sense gaires mal de caps la seva renda de quatre gols de l'anada

Crnogorcevic, la més insistent del Barça els darrers minuts. La davantera blaugrana, que va fer un gran partit en l'anada, ha enviat un fort xut que ha sortit desviat per damunt del travesser

Bona aturada de Schult a una rematada de Guijarro. La migcampista blaugrana, escorada, ha connectat un xut ras al segon pal que gairebé sorprèn a la portera del Wolfsburg

Quina ocasió ara pel Wolfsburg! Roord remata tou a les mans de Paños després d'una gran triangulació del conjunt alemany en què Pajor havia assistit amb qualitat a la seva companya

Ho prova ara Irene Paredes! La central ha connectat un xut massa centrat després d'una jugada assajada del Barça en un llançament de córner. Continua sense moure's el marcador al Wolfsburg Arena

Passen poques coses entre el Wolfsburg i un Barça que sap gestionar el marcador tan favorable de l'anada. Les alemanyes, molt pendents de les errades de les blaugranes per intentar sortir al contraatac