HOQUEI PATINS
Esports15/11/2014

El Barça d'hoquei patins s'emporta un partit duríssim a la pista del Monbus Igualada (3-5)

Els homes de Ricard Muñoz se sobreposen al 2-0 de la primera part i aconsegueixen el millor inici a l'OK Lliga de l'última dècada a la novena jornada

Jordi Graell

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins s'ha imposat per 3-5 a la pista del Monbus Igualada en un partit que s'havia complicat molt pels homes de Ricard Muñoz a la primera part, ja que al descans els locals guanyaven per 2-0. A la segona part, però, dues aturades clau de Sergi Fernández en dues faltes directes i l'encert golejador de Pablo Álvarez, que ha estat l'encarregat d'obrir i tancar la llauna blaugrana, han culminat una remuntada que permet el Barça signar el millor inici a l'OK Lliga amb nou victòries de nou possibles, un fet que no es produïa des de la temporada 2003-2004.

El triomf més còmode de la novena jornada de l'OK Lliga l'ha protagonitzat el Vic, que ha guanyat per 1-8 a Tordera i es situa provisionalment a la segona posició a l'espera del que faci aquest diumenge el Liceo a la pista de l'ICG Software Lleida. En canvi, el Reus s'allunya cada cop més de les posicions de privilegi després d'una nova ensopegada a la pista de l'Enrile PAS Alcoi, que ha aconseguit el 4-4 definitiu amb un gol de Ferran Formatjé a vint-i-tres segons pel final.

Cargando
No hay anuncios

També ha marcat in extremis el Moritz Vendrell, que s'ha imposat per 3-4 a la pista del Vilafranca Capital del Vi amb dos gols de Jordi Ferrer i Sergi Miras -que ha completat un 'hat trick' als últims instants. La resta de marcadors són el Manlleu 2 -Noia Freixenet 2 i el Voltregà 6 - MIS Ibèrica Mataró 3. Aquest diumenge, a banda del Lleida-Liceo, es completarà la jornada amb el Hockey Global Cerceda - Cafè Crem Calafell Tot l'Any.