BARÇA
Esports 17/07/2017

El Barça ingressa 708 milions d'euros

La junta de Bartomeu presenta 18 milions de benefici en el tancament de l'exercici 2016/17

A.l.
1 min
El madridista Casemiro intentant evitar un xut de Leo Messi en l’últim clàssic al Bernabéu.

BarcelonaEl Barça va ingressar la temporada passada 708 milions d'euros i va obtenir-ne 18 de benefici. D'aquesta manera, el deute net del club es rebaixa en 24 milions, fins als 247 milions. El portaveu del club, Josep Vives, ha qualificat "d'extraordinaris" els números que ha obtingut l'entitat durant la temporada 2016/17, ja que s'han incrementat els ingressos pressupostats, que no arribaven als 700 milions. Als despatxos del Camp Nou consideren que la massa salarial està en el "marc aconsellable" i se situa en el 66% dels ingressos del club.

El club blaugrana també ha manifestat la seva "satisfacció" perquè la FIFA rebutgés la petició del Santos per sancionar Neymar i el Barça arran del seu fitxatge per l'entitat barcelonista. Els catalans pagaran els 2 milions que van pactar amb els brasilers si Neymar quedava finalista de la Pilota d'Or, si el Santos no presenta recurs al Tribunal d'Arbitratge Esportiu, el TAS. El conjunt sud-americà va reclamar 61 milions d'indemnització al Barça i una sanció de 6 mesos sense poder jugar per al futbolista.

"És impossible que se'n vagi Neymar? Això no passa per l'imaginari del club", ha explicat el portaveu quan ha sigut preguntat per la parcel·la esportiva.

stats