HANDBOL
Esports06/10/2012

Sterbik i Rutenka frenen el Füchse de Berlín al Palau Blaugrana (34-23)

El Barça Intersport ha superat amb claredat l'actual equip d'Iker Romero gràcies a les aturades del porter, la defensa i els gols de Rutenka (8) i Montoro (5)

D.r.j

BarcelonaEl Barça Intersport ha sumat aquest dissabte la segona victòria de la temporada a la Lliga de Campions després de superar per 34-23 el Füchse de Berlín. El partit ha servit perquè el Palau li retés homenatge a Iker Romero, que ha tornat per primer cop a Barcelona des que va deixar el club blaugrana.

Ha estat un partit més plàcid del previst pels catalans, que en els primers minuts de la segona meitat han agafat una renda de d'onze gols (23-12) i han deixat el matx pràcticament sentenciat. El 15-10 del descans ha deixat clar la tendència del partit, però els alemanys s'han empetitit en el segon temps.

Cargando
No hay anuncios

El triomf del Barça Intersport ha tingut dos clars protagonistes. Per una banda, la defensa. Per l'altra, la porteria. I és que Jernemyr, Sorhaindo i Viran Morros han estat un mur per l'atac berlinès, que un cop superava la muralla blaugrana es topava amb un Arpad Sterbik sensacional. I és que el porter d'origen serbi intimida tan sols amb la seva presència.

El gran objectiu del Füchse un cop s'ha vist deu gols per sota ha estat escurçar les diferències. Aleshores Iker Romero, ovacionat pel Palau, ha aconseguit dos gols de forma consecutiva per situar el 27-16 a falta de deu minuts per acabar. El lateral vitorià ha acabat el partit amb quatre gols.

Cargando

En el tram final del matx el Barça s'ha deixat anar i ha jugat sense pressió, mentre que el Füchse ha seguit intentant retallar diferències. El 34-23 final deixa el Barça Intersport com a líder del grup D de la primera fase de la Lliga de Campions.