BARÇA

Dani Alves continua amb la guerra contra 'As' i 'Marca'

El lateral brasiler s'ha negat a respondre les preguntes dels periodistes dels dos mitjans madrilenys

El lateral brasiler Dani Alves segueix amb la guerra oberta contra l''As' i el 'Marca'. En la roda de premsa prèvia al partit contra el Roma, Alves s'ha negat a respondre les preguntes dels periodistes d'aquests mitjans i, de fet, no ha deixat preguntar el company del diari 'As', Moisés Llorens. " Faré com Mourinho, només parlaré amb el teu director", ha dit el jugador.

El primer intent ha arribat de 'Ràdio Marca'. El periodista Carles Escolán ha agafat el torn de paraula, però en anunciar el mitjà pel qual treballa, Alves ha dit que no, que ell no respon ni al 'Marca' ni tampoc a l''As'. El cabreig del brasiler ve del mes de març, quan no havia renovat amb el Barça i el jugador semblava estar més fora que dins. El periodista madrileny Rafa Sahuquillo, de 'Radio Marca', va anunciar que Alves havia arribat a un acord amb el PSG, que ja havia signat amb el conjunt parisenc. "El PSG farà d'or Alves", deia el periodista en unes informacions a les quals el diari 'Marca', del mateix grup que la ràdio, va sumar-se. Alves va respondre a través de les xarxes socials i va titllar el mitjà d'"ignorants".

Uns mesos després, al maig, Alves va explotar en una roda de premsa: "El 'Marca' és porqueria". En la prèvia del partit contra el Roma, Alves ha anat llançant missatges contra els mitjans als quals no respon. "Tots els jugadors brasilers, excepte Dani Alves, han marcat una època aquí", ha dit amb ironia. "Les campanyes contra mi no tenen sentit, si algú vol, que posi el meu nom a Google, que és més intel·ligent que molts ignorants", ha afegit. Alves també ha llançat un avís al company de Cuatro, David Bernabéu, i ha dit que podrien ser els següents a sumar-se a la llista de mitjans vetats.

A l''As' no saben per què Alves s'ha negat a respondre'ls, tot i que podria haver estat per l' episodi de Halloween de Getafe, en el qual el diari de Prisa va treure imatges del vestidor, tot brut, un fet que Alves va negar. De fet, el brasiler va acusar el diari de manipular les imatges del vestidor. El Barça ha donat el torn de paraula a 'Radio Marca', però un cop el brasiler ha negat les preguntes a aquests mitjans, ja no s'ha donat el micròfon als periodistes d''As' i 'Marca' que ho havien demanat.

Més continguts de