Publicitat
Publicitat

Barça

El Barça vol canviar els Estatuts per impedir que els exercicis es tanquin amb pèrdues

Ho proposarà en una assemblea extraordinària en què també es proposarà limitar l'endeutament i garantir una reserva d'ingressos per a la construcció del Palau i la reforma del Camp Nou

La junta directiva del Barça està preparant una assemblea extraordinària per aquesta temporada per votar una reforma dels Estatuts. Aquesta reforma tocarà diferents aspectes del club, però en l'apartat econòmic la junta proposarà tres canvis importants. Per una banda es vol proposar posar un límit a l'endeutament del club, i per altra que els comptes anuals s'hagin de tancar obligatòriament sempre en positiu, sense pèrdues.

La tercera proposta serà que, dels ingressos del club de cada temporada, una partida d'un mínim d'un 3% –segons paraules del vicepresident econòmic, Javier Faus– s'hagin de reservar en un compte patrimonial. És a dir, que cada any es guardin obligatòriament uns diners en una caixa per dedicar-los exclusivament a construir en el futur el nou Palau, l'Espai Barça i per fer la reforma del Camp Nou.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT