FUTBOL SALA
Barça19/03/2011

Fernandao i Chico lideren el Barça Alusport contra l’Inter Movistar (5-3)

El Barça ha superat en un gran partit l’Inter Movistar madrileny gràcies a l’efectivitat dels seus brasilers, autors dels cinc gols aconseguits aquest matí

David Jover

BarcelonaEn les grans cites el Barça Alusport dóna un plus. Si fa un temps li tenia massa respecte a aquest tipus de partits, ara que és un dels favorits per emportar-se la Lliga li té presa la mida.

Avui, davant el Inter Movistar, que diumenge passat va ser campió de la Copa Intercontinental, els homes de Marc Carmona han tornat a assaborir el triomf després de dues jornades sense fer-ho. I tot gràcies als seus brasilers.

Igor, Fernandao i Chico han estat els autors dels gols dels blaugrana, que han sentenciat el partit en un segon temps molt complet en quant a combinacions ofensives. Fernandao, que torna a estar en forma després d’un període de lesions, ha estat decisiu en fer el quart gol a poc més de set minuts pel final.

Cargando
No hay anuncios

En el primer temps, el partit ha estat d’anades i vingudes i sense un dominador clar, tot i que els madrilenys han estat superiors en el joc combinatiu i posicional mitjançant la figura de Betao.

A més, les grans intervencions dels dos porters internacionals de la Selecció Espanyola, Cristian i Juanjo, no ha permès que d’inici es poguessin veure més gols. Tots dos han estat superbs i han demostrat per què són els millors.

Cargando

Amb aquest triomf el Barça suma 54 punts, un menys que l’actual líder de la competició, ElPozo Múrcia.

Fitxa Tècnica

Cargando

5- FCB Alusport: Cristian, Chico, Saad, Igor i Wilde-cinc inicial-; Fernandao, Carlos, Javi Rodríguez, Torras

3- Inter Movistar: Juanjo, Ortíz, César, Gabriel, Betao-cinc inicial-; Ciço, Marquinho, Hugo, Borja, Juanra.

Cargando

Gols: 1-0 Igor (4’), 1-1 Torras, en PP (17’), 2-1 Fernandao (25’), 3-1 Chico (31’), 4-1 Fernandao (32’), 4-2 Gabriel (34’), 5-2 Chico (36’), 5-3 Juanra (37’)

Àrbitres: Fortes Pardo i Martínez Flores