BARÇA
Esports Barça 02/10/2013

Rosell: "17 dels 25 jugadors del primer equip han passat pel nostre futbol base, això és un rècord"

El president del Barça ha parlat durant la presentació dels equips de base i els conjunts femenins del club blaugrana

Ara
2 min
Sandro Rosell

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha parlat aquest dimecres durant la presentació dels equips de base i els conjunts femenins del club blaugrana. I ha aprofitat l'ocasió per destacar l'impuls que el club ha donat en els últims anys al futbol base. "17 dels 25 jugadors del primer equip del Barça han passat per aquí. Això és un rècord en la història del club, però també és un rècord mundial. No oblideu que vosaltres també podeu ser un d'aquests 17 jugadors", ha dit Rosell adreçant-se als jugadors.

El president del Barça ha assegurat que la presentació del futbol de base és un dels actes que li agraden més. "Per ordre, el que més m'agrada és l'entrega de les insígnies a les persones que fa 50 anys que són socis del club, i després, l'acte d'avui. Són els més grans, els que demostren la fidelitat, i els més joves, el futur", ha dit Rosell. "D'aquí a uns anys, tot el que passarà serà gràcies al que faran aquests nens i nenes", ha apuntat el president.

Rosell ha agraït la tasca que fan els membres de la comissió esportiva del club i també la confiança que els pares dels jugadors del futbol base han dipositat en el club. I també als jugadors, "per representar tan bé el Barça". "Heu de ser humils i educats. Només hi ha dues coses: treball i esforç, però sempre des de la humilitat. Tots heu de tenir present que porteu l'escut del Barça sobre el cor. Heu d'estimar el club de la mateixa manera que el club us estima a vosaltres".

El director del futbol formatiu, Guillermo Amor, ha donat les gràcies als pares per la imatge que donen a tots els camps de futbol i per la confiança que han dipositat en el club blaugrana. Quan s'ha adreçat als jugadors, Amor ha dit que "mantenir-se al futbol base és molt difícil", i els ha recordat que per aconseguir-ho només hi ha una via: "treball". "Aprofiteu les oportunitats", els ha dit per esperonar-los. A l'acte també hi han assistit el director de futbol, Antoni Zubizarreta, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el directiu Jordi Mestre.

stats