Barça
Esports Barça 25/07/2014

Bojan: "Necessitava marxar per tenir una carrera llarga"

L'exblaugrana ha parlat en un xat que ha fet amb els seguidors de l'Stoke City, el seu nou club

Ara
1 min
Bojan i Muniesa, amb la samarreta del Stoke City

BarcelonaBojan Krkic, que aquesta setmana ha fitxat per l'Stoke City de la Premier League, ha fet les primeres declaracions amb el seu nou club. El davanter de Linyola ha parlat en un xat que ha fet amb els aficionats del club anglès, en què ha confessat que "sabia que marxaria".

"Després de 15 anys al Barça sabia que marxaria. Els últims anys han estat cessions però aquest és el primer any que em trobo en aquesta situació"."Quan vaig firmar amb l'Stoke tenia clar que era el moviment que volia fer. Va ser molt complicat marxar però ho necessitava per tenir una carrera llarga. El Barça m'ho ha donat tot, així que sempre el duré al cor. Però sóc un professional i havia de prendre la millor decisió per progressar".

El davanter ha dit que se "sent" el mateix jugador però amb "més experiència" i es marca el repte de "guanyar-se un lloc a l'equip i ajudar el club a millorar".

Bojan, que durà el dorsal 27, ha explicat que ha escollit aquest perquè "va ser el meu primer dorsal a Barcelona". "Per això l'he escollit, perquè ara començo una nova era".

stats