"Xampany, 'puro' i corbata al cap": 'La Molinada' del Clàssic Madrid-Barça

Que fitxin Haaland, si volen, que aquest Barça no el necessita: els apunts en calent del clàssic

El Barça reescriu la història ridiculitzant el Madrid al Bernabéu (0-4)

Toni Padilla
20 Mar 2022
FINAL: Reial Madrid 0 - 4 Barça

Tres minuts d'afegit al Bernabéu. El Barça no només ha guanyat el Madrid, l'ha passat per sobre

Targeta groga

GROGA a Lucas, per una entrada bastant lletja a Gavi... després que Gavi se'l pixés amb un retall d'Oliver i Benji

Canvi

Últims CANVIS al Barça. Dani Alves i Nico entren en el lloc de Jordi Alba i Pedri

GROGA per a Camavinga, per una entrada sobre Busquets al mig del camp. Bastant dura!

Canvi

CANVI al Barça: Adama entra en el lloc de Dembélé

El Barça, molt cansat, comença a acusar l'esforç del partit i el del dijous a Istambul. El Madrid fa l'últim intent per marcar, almenys, un gol

Xut fora

Ocasió del Madrid, d'Asensio, rematant una centrada d'Alaba. El tir ha sortit molt desviat

GROGA per a Jordi Alba, per caçar Vinivius en una transició del davanter del Madrid

Xut fora

Dembélé ha perdonat el cinquè! Ha rebut a l'espai, ha fet la de Julio Salinas i ha acabat rematant de puntera... fora! Estava sol davant Courtois

Canvi

CANVIS al Barça. Gavi i Memphis entren en el lloc de De Jong i Aubameyang

Canvi

Dos CANVIS més al Madrid. Lucas Vázquez i Marco Asensio entren en el lloc de Nacho i Rodrygo

Aturada

Una altra rematada del Barça, de Ferran. Molt forçada. L'ha poguda desviar Courtois

GROGA per a Modric, per una trompada al peu de Dembélé. Claríssima

Aturada

Ocasió del Madrid, de Rodrygo. La jugada venia d'una pilota recuperada del Madrid amb possible falta sobre Auba, molt protestada pel Barça

Xut fora

Auba acaba de perdonar el cinquè! Gran centrada de Jordi Alba i rematada d'Auba, molt forçada, que no troba porteria. Quina llàstima!

Gol

GOOOOOOOOOL del Barça!! GOL d'Aubameyang!! 0-4!! No era fora de joc. Però no era fora de joc... per un metre i mig! El VAR corregeix l'assistent i valida el quart gol del Barça!