El comiat de Piqué en directe: Barça-Almeria

1
Frenkie de Jong 62'
Ousmane Dembélé 48'
05 Nov 2022

I fins aquí el minut a minut d'avui. Un dia emotiu pel comiat de Piqué i feliç pel triomf del Barça. Bona nit, ens retrobem dimarts amb l'Osasuna-Barça

05 Nov 2022
La Molinada

"Com a comiat... una mica pobre, no?": 'La Molinada' del Barça-Almeria

05 Nov 2022
Els apunts en calent

Lewandowski s'atrapa amb els sentimentalismes: els apunts en calent del Barça-Almeria

Xavi Hernández Navarro
05 Nov 2022

Piqué: "A la vida, quan et fas gran, a vegades estimar és deixar marxar i... [llàgrimes d'emoció] Hi ha una relació de tant amor i passió entre el Barça i jo. Era el moment de deixar-nos espai, una mica d'aire. Estic convençut que en un futur tornaré a estar aquí [ovació del Camp Nou i crits de "Piqué president"]. Això no és un comiat, ja vaig marxar amb 17 anys i vaig tornar. El meu avi em va fer soci el dia que vaig néixer. Vaig néixer aquí i moriré aquí. Visca el Barça, sempre"

05 Nov 2022

I ara comença la volta d'honor. Crits de "Piqué, Piqué" a la graderia. Els jugadors l'acompanyen, aplaudint-lo també

05 Nov 2022

Els jugadors del Barça mantegen Piqué al cercle central. El Camp Nou segueix ben ple!

05 Nov 2022
La crònica

El Barça mira cap al futur per acomiadar un símbol del passat (2-0)

Toni Padilla
05 Nov 2022
FINAL: Barça 2 - 0 Almeria

S'afegeixen cinc minuts al Camp Nou. Partit vist per a sentència. I un 2 a 0 que queda curt pels mèrits que ha fet el Barça contra un Almeria bastant fluix

PELL DE GALLINA AL CAMP NOU! Ovació de gala per a Gerard Piqué, quan ha estat substituït per Christensen. Partit aturat, salutacions i abraçades amb tots els companys i l'staff

Últims minuts del partit. El Camp Nou segueix ple de gom a gom. Tothom vol fer un últim comiat a Piqué, que farà la volta d'honor després de la victòria contra l'Almeria

Xavi crida Christensen, que s'estava escalfant. En breu entrarà en el lloc de Gerard Piqué! Tothom atent...

Aturada

Ho intentava Lewandowski des de fora l'àrea! Ha vist el porter avançat i ha provat una vaselina. Però Fernando ha corregit a temps i ha pogut aturar la pilota

Gol anul·lat

Gol anul·lat a Ansu Fati, per fora de joc. Era claríssim. Ben bé de dos metres

Canvi

Doble CANVI al Barça: Raphinha i Gavi entren en el lloc de Dembélé i Busquets

Sentenciat el partit, queden dues incògnites per resoldre: en quin minut serà ovacionat Piqué, quan el substitueixin? I... tindrà temps de marcar algun gol?

Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL de Frenkie de Jong!! 2-0!! Centrada de Jordi Alba, Ansu remata i el porter atura, però De Jong recull el refús i no perdona!

Canvi

CANVI al Barça: Ansu Fati entra en el lloc de Ferran Torres

Pifia

Increïble! Quina ocasió que ha perdonat Dembélé! Ho havia fet perfecte: desmarcada, control, retallar el porter... però s'encanta i dona temps a la defensa per corregir i salvar un gol que semblava cantat

El partit sembla bastant controlat per a un Barça que, incomprensiblement, només està guanyant per 1 a 0. L'Almeria no surt del seu camp mentre les arribades i les ocasions blaugranes se succeeixen