En directe
Barça
16/02/2021

La Champions en directe: Barça-PSG

Segueix en directe el partit d'anada dels vuitens de final entre FC Barcelona i Paris Saint-Germain

16 Feb 2021

Ja pots llegir la CRÒNICA de la desfeta del Barça contra el PSG... si tens coratge per fer-ho.

16 Feb 2021
FINAL: Barça 1 - 4 PSG
Gol

GOL del PSG! GOL d'Mbappé! 1-4! Arriba el quart per sentenciar encara més l'eliminatòria. Amb el Barça bolcat a l'atac, transició, tres contra dos i Mbappé no perdona amb un gran xut a l'escaire

Canvi

Més CANVIS. Al Bará, Braithwaite entra en el lloc de Griezmann. I al PSG, danilo entra en el lloc de Kean

Xut fora

A punt d'arribar un gol del Barça! Keylor Navas ha comès un error en la sortida de la pilota i Griezmann ha posat la cama. Però el refús ha anat fora!

Canvi

CANVI al Barça. Trincao, Pjanic i Riqui Puig entren en el lloc de Pedri, Busquets i Piqué

El Barça només arriba a la porteria del PSG amb accions individuals. Com la que acaba de fer Dembélé i que ha acabat amb un xut fora. Partit per oblidar. I ràpid

Canvi

També fa un CANVI el PSG. Draxler entra en el lloc de Verratti, que estava amenaçat amb suspensió

Canvi

CANVI al Barça. Mingueza entra en el lloc de Dest

Gol

GOL del PSG! GOL de Kean! 1-3! Falta lateral que el Barça no defensa bé i que remata Kean al segon pal. El jugador del PSG queda lliure de marca i remata a plaer

Aturada

El PSG segueix atacant i Mbappé té una nova oportunitat. Xut creuat que salva Ter Stegen

Gol

GOL del PSG! GOL d'Mbappé! 1-2! Quan el Barça semblava haver controlat la situació, pilota a l'espai per a Florenzi. Aquest centra i Mbappé, arribant des de la segona línia, remata

Sembla que el Barça ha pogut contenir el domini del PSG i agafar una mica d'iniciativa. Almenys per dur la pilota a camp contrari. A veure quant dura

Ho prova Messi de falta... però la pilota toca a la barrera!

Minuts molt dolços del PSG. El Barça està totalment perdut. Ni té control de la pilota ni és fort en defensa. Va a remolc. Que el partit vagi 1-1 és un autèntic miracle. Toca creuar els dits, encendre un ciri i resar a la Moreneta

Aturada

Sant Ter Stegen! Sant Ter Stegen! Sant Ter Stegen! Tercera arribada clara del PSG, ara amb un xut de Kean que desvia un defensa i que el porter, amb una acció excel·lent de reflexes, pot salvar amb la mà

Nova arribada, ara amb un xut final de Verratti que refusa Piqué amb el cap. Segueix pintant malament, això

Xut fora

El segon temps comença amb una acció perillosa del PSG. Una recuperació d'Ander Herrera i un xut final d'Mbappé que surt fregant el pal!

Canvi

COMENÇA la segona part al Camp Nou: Barça 1 - 1 PSG. El conjunt francès ha fet un CANVI: Ander Herrera ha entrat en el lloc de Gueye, que tenia una groga i anava una mica accelerat

16 Feb 2021

Primer part de menys a més on el Barça, malgrat tot, ha jugat amb foc. Poc control de la pilota i massa concessions a un PSG que ha tingut bones ocasions per fer-ne més. El Barça també ha tingut un parell d'arribades, però el problema és que ha estat tou al mig del camp i ha cedit massa cops la possessió