El Gamper, en directe: Barça - Tottenham

2
Abde Ezzalzouli 90' Ansu Fati 90' Ferran Torres 81' Robert Lewandowski 3'
Oliver Skipp 36' 25'
08 Aug 2023

Nosaltres ho deixem aquí. El Barça ha guanyat el Gamper. I diumenge comença la Lliga. Us l'explicarem com sempre, en directe, minut a minut. Ens llegim!

Xavi no descarta Neymar ni garanteix que segueixi Ansu

Les opinions de Xavi Hernández:

"A la primera part hem estat bé però després hem fet un pas enrere. A la segona part hem millorat i hem acabat molt bé. Són proves. El que importa és començar bé diumenge a la Lliga"

"Els que han entrat, Ferran, Ansu, ens han ajudat amb gols. Lamine és un talent de 16 anys. L'hem d'acabar de polir, però és un gust veure'l jugar així"

"Ansu? Veurem si es queda. Fins el 31 d'agost no podem dir res. Depenem del 'fair play'. Si sembla que l'Ousmane relament marxa, ens haurem de reforçar. Hem d'esperar"

"Inscripcions? Des de la llotja em transmeten tranquil·litat. L'any passat vam estar en una situació similar i vam acabar inscrivint tothom"

"Neymar? No puc dir res de noms. L'any passat ho vaig fer i se'm van tirar a sobre. Veurem què podem fer fins el 31 d'agost"

08 Aug 2023
Així ha estat l'estrena a Montjuïc

Entrepans a 10 euros, entrades duplicades, turistes i una gran recaptació: el primer dia del Barça a l'exili

08 Aug 2023

Sergi Roberto rep el Trofeu Joan Gamper! És el primer títol que aixeca com a primer capità del Barça

08 Aug 2023
Els apunts en calent!

"Bon vent i barca nova, Ousmane", afirma una 'anguila' de 16 anys: els apunts en calent del Gamper

Xavi Hernández Navarro
08 Aug 2023
La crònica de la victòria al Gamper!

Lamine Yamal posa llum al Gamper i rescata un Barça tou en defensa (4-2)

Toni Padilla
08 Aug 2023
FINAL: Barça 4 - 2 Tottenham
Gol

GOOOOOL del Barça!! GOL d'Abde!! 4-2!! El Barça sentencia un partit que semblava mort amb una nova jugada que accelera Lamine Yamal. Fermín continua la jugada i Abde, sol al segon pal, només ha de rematar l'acció

Gol

GOOOOOOL del Barça!! GOL d'Ansu Fati!! 3-2!! El Barça capgira el marcador amb un tercer gol màgic. Una jugada magnífica que accelera Lamine Yamal amb una mitja volta majestuosa, i que ha acabat Ansu Fati amb un xut creuat excel·lent!

Aturada

A punt de marcar Marcos Alonso! Ho ha provat de falta, una falta lateral provocada per Lamine. Quan tothom s'esperava la centrada, ell ha xutat directe. I ha obligat Vicario a fer una gran estirada!

Aturada

Ho prova Ez Abde! Xut amb molta intenció des de la frontal que refusa Vicario amb una bona estirada!

El gol ha animat el públic, que s'estava adormint a Montjuïc

Gol

GOOOOOOL del Barça!! GOL de Ferran Torres!! 2-2!! Arriba l'empat del Barça, just després que els Spurs tinguessin una falta molt perillosa. Contraatac iniciat per Lamine Yamal, centrada i rematada des de la frontal de la petita del noi de Foios!

Canvi

Doble CANVI al Barça. Lamine Yamal i Fermín entren en el lloc d'Eric i Oriol Romeu

Canvi

Canvi al Tottenham. Scarlett entra per Richarlison. Abans, Spense i Devine han entrat per Skipp i Perisic

La millora del Barça és insuficient. L'equip té més vocació ofensiva però li costa generar ocasions clares de gol. El Tottenham té el partit controlat

Córner

Els canvis han donat oxigen al Barça, més actiu en atac. Ha forçat tres córners gairebé consecutius. Algo és algo, que diuen aquells...

Canvi

CANVIS al Barça: Ferran Torres, Iñaki Peña, Marcos Alonso, Ansu Fati, Gündogan i Abde entren en el lloc de Lewandowski, Ter Stegen, Balde, Gavi, Pedri i Raphinha

Aturada

Ter Stegen torna a salvar el Barça! Jugada de combinació dels Spurs per l'esquerra i rematada de Pedro Porro que el porter treu amb una bona estirada

Xut fora

Ocasió del Barça, de Sergi Roberto, que remata una pilota penjada a la frontal. Però el tir li surt lleugerament alt