BARÇA
Esports Barça 19/05/2015

Andrés Iniesta: "No hi haurà ningú més com Xavi"

El migcampista manxec del Barça ha parlat de la possibilitat del triplet, de la seva situació personal i de la possible marxa de Xavi Hernández en un acte a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm

Ara
2 min
Andrés Iniesta durant l'acte d'Estrella Damm

BarcelonaIniesta ha explicat que "no hi haurà ningú més com Xavi" en la història del Barça. Ho ha dit en un acte a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm, on ha contestat diverses preguntes. El manxec ha reconegut que se li acaben "els elogis per parlar de Xavi", ja que no només és un gran jugador, sinó una "gran persona".

Pel que fa a la consecució del títol de Lliga, el migcampista del Barça ha explicat que "el títol era molt important". "El vam celebrar com tocava", ha dit en aquest sentit. A part, els blaugranes tenen la possibilitat de guanyar el segon triplet de la història de l'entitat, després de l'aconseguit amb Guardiola la temporada 08-09. "Veig l'equip molt bé. Hem anat de més a menys perquè tot té el seu procès i els seus moments. Aquest equip ha anat creixent i superant-se i ara tenim una fita a l'abast de la mà", ha dit en referència a la possibilitat de tancar una temporada amb tres títols.

A nivell personal, Iniesta ha explicat que la persona que més l'ha influenciat en el món del futbol és el seu "pare". "Des de petit sempre estava al damunt meu, sempre em comentava coses, parlàvem. A partir d'aquí he tingut entrenadors i tots m'han aportat moltes coses. Hi ha hagut moments especials en la meva carrera, però estic agraït a tots, del primer a l'últim", ha explicat el manxec. A més a més ha repassat la seva vida fora dels terrenys de joc: "Avui dia el meu 'hobbi' principal és jugar amb la meva filla i miro moltes series de televisió", ha afirmat Iniesta.

El manxec ha assegurat sentir-se estimat al club i tenir per objectiu "retornar l'estima amb títols i esforç". Pel que fa el seu caràcter planer, el migcampista ha explicat que s'intenta "mostrar" tal i com és "en qualsevol situació".

stats